Uzun süren bir araştırma bilgi edinme ve bekleme sürecinden sonra bugün aracımın modifikasyonuna başladım. 4 inc yükseltme ve 33 Cooper Stt lastik takarak işe başlıyorum. Bunun için önce eski yayalar ve amortisörler, arkadaki hava körüklü sistem söküldü. Ağır hizmet versiyonları ile değiştirildi. 18 lik jantların yerine 16 lık jantlar alındı.
Önce aracın ilk halinden birkaç görüntü, sonra sırayla yapılanlar.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
çok teşekkürler, iyi başladık şimdi eski lastikleri takıp eve geldim, aracın konforu daha iyi oldu ;D Yarın sabah da gidip yeni jantlara 285/75/16 Cooper Stt leri takıcaz. Sonra muhtemelen ufak rutuşlar ayarlar derken dengeye oturucak. Hafta sonuna hazır olsun ve biryerelere gideyim istiyorum ilk etapda çelik tampon ve vinç yapmadan bir süre kullanıcam ihtiyaçlarıma göre gelecek kış bir seri daha modifiye işine girebilirim. 8)
Kürşad hayırlı uğurlu olsun , merakla bekliyoruz, ismi lazım değil bazı arkadaşlar , disco II den arazi şeysi olmaz diyorlardı , bu konu kapak olmuş ;D ;D
Kürşad hayırlı uğurlu olsun , merakla bekliyoruz, ismi lazım değil bazı arkadaşlar , disco II den arazi şeysi olmaz diyorlardı , bu konu kapak olmuş ;D ;D
valla abi benim amacım türkiyenin heryerine gidip heryerindede araziye girmek, hatta ileride yurtdışınada gitmeyi planlıyorum. E durum öyle oluncada Dizel td5 motorlu, discovery 2 ye başka alternatif bulamadım 8) ağır offroad koşullarında belki ismi lazım değil arkadaşlar kadar başarılı olamam ama batarsamda çekerler disco2 çektik derler en azından ;D ;D ;D
kürşat hayırlı olsun kardeş, ne diyeyim :-X :-X :-X :-X,, yalnız o lastikleri taktıktan sonra ,bir kaç yerde sürtme olacak artikülasyonda, direksiyon turundada olması lazımdı yanlış hatırlamıyor isem, birde mutlaka ön tampon altındaki sis lambalarına dikkat et ,hemen gidiyorlar arazide ,birde arka merdiven ,
Kürşat bey hayırlı olsun, fotoların devamını merakla bekliyoruz. Bir de aracın modifiye haliyle off road deneyimlerinizi bizmle paylaşırsanız memnun olurum. Cihan abinin dediği gibi sürtme yapabilir ama 4 inch yükseltme de bunu engelleyebilir. Konunun devamını merakla bekliyoruz...
Kürşat Bey ... yane cicileriniz hayırlı uğurlu olsun .fotoğrafları da bekliyoruz. bu arada 4'' yükseltme kitini nereden tedarik ettiniz?fiyat bilgisi alabilirsem sevinirim.benim arracımda 2'' mevcut ve 265 75 16 lastikler ile bakımdan çıkartıp aracı daha yürütmeden sağa sola menevra yapıp alayım derken ön çamurluk alt marşbiyele yakın yerini ezdirdim .şimdi yeniden iş çıktı başımıza o yüzden soruyorum .teşekkürler...
Herkese tekrar selamlar, bugünkü günün raporunu fotograflarla birlikde yolluyorum
Sabah arabam ilk fotografdaki gibiydi. standart lastikleri ile, ve uyguladığımız arka yükseltme yayı yetersz gelmişti, arka basık kalıyordu.
[attachment=1]