o kadar sert lastiğe girmem için şehir içinde başka aracım olması lazım abi, bu benim tek aracım şehir içi şehir dışı vs, anca sırf hafta sonu için sök tak yapıcak bir lastik seti olursa olur ileride. Ama şu an 2. seti AT yapıp yazın AT kışın stt devam etmeyi düşünüyorum. Fazla çamurdada vinçleyerek çekilerek idare ederim mecburen : bu arada senin uçan def de orhan ustanın orda üzgün üzgün yatıyordu üzüldüm öyle görünce bir an önce toparlasalarda kendine gelse
ya abi ugrasma benimle ya ;D ;D ;D girmiyorum zaten ilerisi için fantazi o. Ama 35 lede 1 senedir kullanan var standart sorunsuz. şanzumandan önce zayıf olan başka yerleri varmış öğrendik.
bundan sonra, 14 ünde orta kilit geliyor o takılıcak, ön tampon bir ara yenilenicek, arka tampoonla uyumlu özel bişey yapılıcak vinc daha içe alınıcak. belki sadece düz kenar yükseltileri olmayan bir port bagaj yapılıcak, g4 lerin yan yukseltileri olmayan şeklinde. ama hala düşünüyorum acelesi yok. Param olduğunda da iyi bir arka kilit alıcam onunda acelesi yok. 1. etap çalışmalarım bitiyor orta kilitle aslında bundan sonrası acelesi olmayan şeyler. ha birde 14 ünde orjinal land rover water proff koltuk kılıflarımda gelicek kısmetse ;D ;D
yok ben sıkılmam çünkü araç yapmakdan zevk aldıgmdan daha çok ben gezip onu kullanmak , kamp yapmak, fotograf çekmekden hoşlanıyorum, araç benim için amaç değil araç adı üstünde.
ileride kenarda bir 30-40 000 param olursa 90 v8 defender projem hep hayalimde olucak ama
yok ben sıkılmam çünkü araç yapmakdan zevk aldıgmdan daha çok ben gezip onu kullanmak , kamp yapmak, fotograf çekmekden hoşlanıyorum, araç benim için amaç değil araç adı üstünde.
ileride kenarda bir 30-40 000 param olursa 90 v8 defender projem hep hayalimde olucak ama
ya abi ugrasma benimle ya ;D ;D ;D girmiyorum zaten ilerisi için fantazi o. Ama 35 lede 1 senedir kullanan var standart sorunsuz. şanzumandan önce zayıf olan başka yerleri varmış öğrendik.
bundan sonra, 14 ünde orta kilit geliyor o takılıcak, ön tampon bir ara yenilenicek, arka tampoonla uyumlu özel bişey yapılıcak vinc daha içe alınıcak. belki sadece düz kenar yükseltileri olmayan bir port bagaj yapılıcak, g4 lerin yan yukseltileri olmayan şeklinde. ama hala düşünüyorum acelesi yok. Param olduğunda da iyi bir arka kilit alıcam onunda acelesi yok. 1. etap çalışmalarım bitiyor orta kilitle aslında bundan sonrası acelesi olmayan şeyler. ha birde 14 ünde orjinal land rover water proff koltuk kılıflarımda gelicek kısmetse ;D ;D
sizinkilerde zaten hertarafi kilitli olmuyormuydu ya? ARB dusunuyorum bende arka icin ama bakalim bu haliyle neye ihtiyac duyucam once biraz deneyip onceliklerimi belirlerim.
tabi tabi asfalt şeysi ,ama nedense hep arasiz şeysilerini çekiyor ,ama minibar gibi rahatlık yok bu arada benim minibar 50 litre dikkatini çekerim , köprüden töve geçmem birdaha valla hala kendime gelemedim ,yusuf yususfff
sizinkilerde zaten hertarafi kilitli olmuyormuydu ya? ARB dusunuyorum bende arka icin ama bakalim bu haliyle neye ihtiyac duyucam once biraz deneyip onceliklerimi belirlerim.
yok yok kürşat vx 80 lerde oluyor genelde , ön arka kilit, vx 100 lerde sadece arkada ve ortada standart var ,önde yok ,kilit işini iyi düşün , hatta kullananlardan fikir al derim ben takacağım arb yi ama bakalım ne olacak , ilk olacağı için acıkcası korkuyorum ,zorlamada ne olur vs ,çünki hiç takan ve kullanan yok türkiyede ,sen daha şanslısın en azından önünde örnekler var
valla abi , orta ve arka kilit varken on kilite ne kadar ne zaman ihtiyac duyarsinki bilmiyorum, ozellikle senin gibi belgrad gibi agir camur orman vs ye sokam diyen biri icin. ona para harcayacagina mini bara yatirim yap daha cok kullaniriz ;D