Abi arabayı şaha kaldırrırsam karşıdan bakan ışığı görebilsin diye ;D şaka maka koruma yapılırken aliminyumun üstündeki hammadde baskı yazıları dışda kaldı kazara. onları zımpara ile sildiler bu sefer kötü bir iz yaptı. Mecburen bir işleme gerek duydum, zaten arazide çizile çizile kıvamını bulucak ;D
Yavuz abi, sana bişey danışıcam. Bir yerde satılık detroit disco2 arka kilit var. Almayı düşündüm ama birkaç arkadaşımda %100 kilitlerin benim gibi asfalt ve şehiriçi, uzun yol dada aracını kullananlar için tehlikeli olabileceğini söyledi. Bu konuda ne dersin?
Kürşad bey sizin tüm yaptıklarınızı okurken takılmış olan vincinizi geriye almak istediğinizi de okudum. Eğer gelecekte bu işi yapmak isterseniz internette ilginizi çekecek bir uygulama var. Bu linki bilme şansınız yüksek ama ben yinede linkini vereyim. Orijinal tamponun alt tarafını keserek halletmiş. Umarım işinize yarar.
Ahmet merhaba cok tesekkurler. Zaten discovery 2 lerin on altta iceride vinc icin bos yer var. Bende oraya almayi planliyorumda, benim daha buyuk bir projem var ozel tasarlanmis bir tampon yapicam neredeyse tekeleklerin onunu tamamen acmayi planliyorum bunu icin aracda bazi deisiklikler yapmam ve kendi tasarladigim celik tamponu yaptirmam lazim sanirim yaz sonu filan yaptirip tum asamalarini buraya eklerim