Discovery TD5 Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 90,783
Ynt: Discovery TD5 Modifiye

keşke işler o kadar kolay olsa... heyecanla bekliyorum.

hakikaten çok kalabalıktı... 3 FL, 5 Disco, 2 RRC vardı.

Etiketler

edaghan' Alıntı:
keşke işler o kadar kolay olsa... heyecanla bekliyorum.

hakikaten çok kalabalıktı... 3 FL, 5 Disco, 2 RRC vardı.

sonradan bizde 2 disco 2 ile geldik park edicek yer bulamadık, heryer full donanımlı araç doluydu ;D

Kürşad bundan sonra senin adın "Aynalı Kürşad" olsun ;D ;D ;D Delikler olmuş gibi

discovery-V8' Alıntı:
Kürşan bundan sonra senin adın "Aynalı Kürşad" olsun ;D ;D ;D Delikler olmuş gibi

Abi arabayı şaha kaldırrırsam karşıdan bakan ışığı görebilsin diye ;D şaka maka koruma yapılırken aliminyumun üstündeki hammadde baskı yazıları dışda kaldı kazara. onları zımpara ile sildiler bu sefer kötü bir iz yaptı. Mecburen bir işleme gerek duydum, zaten arazide çizile çizile kıvamını bulucak ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kürşan bundan sonra senin adın "Aynalı Kürşad" olsun ;D ;D ;D Delikler olmuş gibi

Yavuz beycim... yakalandınız... yok mu yeni Defender fotosu? haftalardır bekliyoruz yahu

edaghan' Alıntı:
Yavuz beycim... yakalandınız... yok mu yeni Defender fotosu? haftalardır bekliyoruz yahu

Bu akşam büyük ihtimalle rockslider fotoları var ;D aracın test sürüş videoları var ;D

Yavuz abi, sana bişey danışıcam. Bir yerde satılık detroit disco2 arka kilit var. Almayı düşündüm ama birkaç arkadaşımda %100 kilitlerin benim gibi asfalt ve şehiriçi, uzun yol dada aracını kullananlar için tehlikeli olabileceğini söyledi. Bu konuda ne dersin?

Baştan sona okudum. Müthiş bilgiler edindim. Kürşad bey arabanız harika olmuş. İnşallah kazasız belasız binersiniz. Paylaşımlar için teşekkürler.

irimi' Alıntı:
Baştan sona okudum. Müthiş bilgiler edindim. Kürşad bey arabanız harika olmuş. İnşallah kazasız belasız binersiniz. Paylaşımlar için teşekkürler.

been teşekkür ederim ne mutlu faydam olduysa

RedlinE' Alıntı:

onemli arizali arac yoktu, birisi yukseltme, birisi tampon takma, birisi uzun yola gidicek olagan bakim, ben folyo kaplatma vs vs

Kürşad bey sizin tüm yaptıklarınızı okurken takılmış olan vincinizi geriye almak istediğinizi de okudum. Eğer gelecekte bu işi yapmak isterseniz internette ilginizi çekecek bir uygulama var. Bu linki bilme şansınız yüksek ama ben yinede linkini vereyim. Orijinal tamponun alt tarafını keserek halletmiş. Umarım işinize yarar.

http://www.discovery2.co.uk/winch.html

Ahmet merhaba cok tesekkurler. Zaten discovery 2 lerin on altta iceride vinc icin bos yer var. Bende oraya almayi planliyorumda, benim daha buyuk bir projem var ozel tasarlanmis bir tampon yapicam neredeyse tekeleklerin onunu tamamen acmayi planliyorum bunu icin aracda bazi deisiklikler yapmam ve kendi tasarladigim celik tamponu yaptirmam lazim sanirim yaz sonu filan yaptirip tum asamalarini buraya eklerim

Kürşat merhaba. Yeni tamponuna neden far yıkama fıskıyelerini taktırmadın? Merak ettim.

irimi' Alıntı:
Kürşat merhaba. Yeni tamponuna neden far yıkama fıskıyelerini taktırmadın? Merak ettim.

tamponun orjinalinde yerleri yoktu, ve luzumsuz buldugum icin ugrasmadim, bizim girdigimiz camurlari o fiskiyeler temizlemez