KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
4 çekere ihtiyaç duymayanlar, %90 asfalt kullanımı yapanlar için 4x4 Duster uygun değil.
Gerek bagaj hacmi, gerek yakıt tüketimi gerekse şanzımanın performansa uygun olmayışı, normal kullanıcıları tatmin etmeyebilir.
Şu an 4x2 110 Hp ESP li Duster bence çok mantıklı. ;D
sayın olguncandan beyin kendi fikridir ve gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur , bu iddiasını kanıtlayan 2-3 mesajımı burada paylaşsın lütfen...
bende %95 şehir içi kullanacağım için 4x2 110 bg lik modelini tercih ettim
gerçek anlamda araziye çıkmadıkça 4x4 gereksiz ki 4x4 alıpta yakıt tasarrufu amacıyla 4x2 olarak kullananlara forumda denk gelirsiniz.
sandero veya logan ap ayrı bir sınıf olduğundan karşılaştırmak bence doğru değil özelliklede hacim olarak dusterin sunduğu hacime sahip değiller
sayın olguncandan beyin kendi fikridir ve gerçeklerle uzaktan yakından alakası yoktur , bu iddiasını kanıtlayan 2-3 mesajımı burada paylaşsın lütfen...
bızım oralarda bır soz vardır okuzun buyuk olsun cıfte gıtmezse gıtmesın demısler
110 bg derım hangısını alırsan al nıye,
ben gecen sene 85 bg reno kango aldım dusuk devırde tepkı az yokus yukarı bır tumsekden yavas gec yukluyse anlarsı 110 bg almadıgıma cok pısmanım belkı kango ne ala dersınız ama aynı renault motoru dıye yazdım..
kusura bakmayın sayın ümiterkan , rastgele iftira atılıp etiket yapıştırılmasına benim cevabım budur ve hep bu olur.
forumda yok dustercılar yok anti-dustercılar diyerek bizler ve bize karşı olanlar diye ayrıma gitmek kadar saçma birşey yok , hele ki ortada hiçbir dayanağı yokken yaftalayanlara da verdiğim cevap normaldir....
Boşver ümiterkan, herkes zihniyetine ve çapına göre ve o kadar algılar. Tepkiler de bunlara bağlıdır. Genişse geniş, darsa dar, hoşgörülü ise hoşgörülü, agresifse agresif, esprili ise esprili... (Birileri çıkıp da kendisine hakaret iddiasında bulunmasın, baştan söyleyeyim. Kimseyi kastetmiyor ve muhatap almıyorum, sadece ümiterkan'a "arkadaş, klavyene yazık, insanlara bişey anlatamazsın, zahmet etme" demek istiyorum.)