DODGE S100 4X4 YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kabasakal73 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 70,656

Etiketler

Ynt: DODGE S100 4X4 YARDIM

Bu arada kapatılan kısım 8 adet akıllı vida ile sabitlendi kolayca sökülüp çıkarılıyo sezonda açık kasa kullanıcaz.

JANTLARIN BİJON ARALIĞI 5X139,7 Mİ BAŞKA BİR ÖLÇÜ VARMI SAYIN ABİM..?JANT NE KULLANIYORSUN ACABA.
ersel' Alıntı:
arkadaşlar ben dediğim gibi hep 35 lastikle ölçü aldım orj lastikle hiç ölçü almadım olabilir yani

03str250' Alıntı:
JANTLARIN BİJON ARALIĞI 5X139,7 Mİ BAŞKA BİR ÖLÇÜ VARMI SAYIN ABİM..?JANT NE KULLANIYORSUN ACABA.
dostum ben jantları 1001çeşit bijon jant.diye bir arkadaşta yaptırdım bu işi gayet iyi biliyolar zaten kendileride offroadcu

Herkeze iyi forumlar bizdede bir dodge s100 var. arac maviydi biz kirmizi yaptirdik. ambülans kasa oldugu icin arka kapali kasasina oturmak icin koltuk yaptim ve koltugun altina yassi gaz tanki taktirdik tank kücük bir yeri kapliyinca iki tane jbl gto taktim arac acayip iyi oldu birde bisey sormak istiyorum aracin makaslarina makas ekletince arac yükselirmi ? Birde arkadas araba benzinde 50 kurus yakiyo demis cok sasirdim bizim araba 1 tl ye yakin yakiyomus daha dünde tüplü arabayla off-road pistine gittik oda lpg de 65-70 kurus yakiyodu 40 kurus muhabbetine cok sasirdim. bizim isuzu d-max 2006 var o bile 35 kurus yakiyo hemde 4x2 eger 40 kurus yakarsa ben hayatta isuzuya binmem hep dodgeyle gezerim

250 doç unki uygun olandır,100 lük doçun direksıyonu çamurluk bitiminde olup250 doçunki çamurluk ön hizasındadır bunu koyarken amortisörler arkaya alınır makaslar ters çevrilerek(sabit küpe öne,seyyar küpe arkaya)aracın yolda gezmemesi sağlanır.

Ersel arkadaşın doç una koydurduğu direksiyon kutusu kendide belirttiği gibi 85 as600,as700,as800 lerin direksiyonudur ancak küçük dingilde büyük direksiyon ve büyük pompa gereksizdir ayrıca direksiyon çok yumuşak olup sürüş hassasiyeti çok artar,saygılar.