ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 27 Eyl 2011 #1 Tel testere sonunda bulundu ) 23 bucuk lıra az sayıda [attachment=2]
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 27 Eyl 2011 #3 http://www.youtube.com/watch?v=o0uM5itLd8g celıkten yapılmıs bır tel testere metal dahıl (denemedım herhalde cok ıyılerı ıcın dır )bır cok malzemeyı kesebılır agackemık plastık gıbı barınak yapma tuzak hazırlarken centık acma gıbı bır cok ıste kullanılabılır tabı dıkkatlı kullanılması gereklılıgı unutulmamalıdır cunku kesım esnasında surtunmeden dolayı asırı ısınacagından kesım yavas yapılmalıdır .. derler demedı dıyenlere dedıgımı deyın
http://www.youtube.com/watch?v=o0uM5itLd8g celıkten yapılmıs bır tel testere metal dahıl (denemedım herhalde cok ıyılerı ıcın dır )bır cok malzemeyı kesebılır agackemık plastık gıbı barınak yapma tuzak hazırlarken centık acma gıbı bır cok ıste kullanılabılır tabı dıkkatlı kullanılması gereklılıgı unutulmamalıdır cunku kesım esnasında surtunmeden dolayı asırı ısınacagından kesım yavas yapılmalıdır .. derler demedı dıyenlere dedıgımı deyın
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 27 Eyl 2011 #4 http://www.youtube.com/watch?v=6pKk--LaKzY&feature=related
T tired warrior Kamp I Mesajlar 137 Tepkime Puanı 0 29 Eyl 2011 #5 Elinizde halen varsa tel testereden almak istiyorum. Ulaşırsanız sevinirim hayırlı satışlar. yigitturk_sn@hotmail.com
Elinizde halen varsa tel testereden almak istiyorum. Ulaşırsanız sevinirim hayırlı satışlar. yigitturk_sn@hotmail.com
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 29 Eyl 2011 #6 su an yok bı aksılık var halledtmeye calısıyoruz ama en kotu bı 20 gun ıcınde tedarık edıcez sanırım
reha Zirve Mesajlar 2,729 Tepkime Puanı 18 Yer Istanbul Web www.rehayurdakul.com 2 Eki 2011 #7 Selamlar bu ürün geldiğin de, diğer rica ettiğim ürünler ile birlikte "toptan" olarak yollayabilir misiniz? selamlar, reha
Selamlar bu ürün geldiğin de, diğer rica ettiğim ürünler ile birlikte "toptan" olarak yollayabilir misiniz? selamlar, reha
whiteagle Kamp III Mesajlar 687 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 2 Eki 2011 #9 Çok güzel bir ürün. Oldukça da pratik. ürün geldiğinde bende almak istiyorum.
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 5 Eki 2011 #10 yakında on adet gelıcek geldıgınde haber verırım ıns
Bakkan Gidilecek çok yer var Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 5 Eki 2011 #11 Bende bir tane rica ediyorum, gelince adres bilgilerini ve ödemeyi gönderirim. Teşekkürler.
jeomad 05335468842 - L 200 Mesajlar 2,023 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web www.jeomad.com.tr 5 Eki 2011 #12 Takip
mserdemir NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE... M.KEMAL ATATÜRK Mesajlar 1,859 Tepkime Puanı 2 Yer ankara 10 Eki 2011 #13 kontrgerillanın kullandıgı adam boğma teli, hiç kurtuluşu yok ;D ;D ;D ;D şaka şaka
ilbeğ Kamp III Mesajlar 600 Tepkime Puanı 0 Yer kocaeli 20 Eki 2011 #15 tel testere gelmıstır sımdıden ayırtın sınırlı sayıda
gokhan5234 Zirve Mesajlar 1,826 Tepkime Puanı 0 Yer marmaris 20 Eki 2011 #16 ilbeğ' Alıntı: tel testere gelmıstır sımdıden ayırtın sınırlı sayıda Genişletmek için tıkla ... hocam hesap numaranızı ozelden mesaj atarsanız bır adet tel testere ve 1 adet cakrıt almak ıstıyorum
ilbeğ' Alıntı: tel testere gelmıstır sımdıden ayırtın sınırlı sayıda Genişletmek için tıkla ... hocam hesap numaranızı ozelden mesaj atarsanız bır adet tel testere ve 1 adet cakrıt almak ıstıyorum