Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bacarmobil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 164
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,180
Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Paylaşım için teşekkürler. Doğa sevgisi olan herkesin düşüncelerindeki bir gezi olmuş. Ne mutlu size...

Etiketler

byseyyah' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. Doğa sevgisi olan herkesin düşüncelerindeki bir gezi olmuş. Ne mutlu size...

teşekkür ederim.saolun

sümela manastrı

süper gezi olmuş paylaşım için teşekürler emeğine sağilık

Burak kardeş gerek anlattıklarınızla gerek sundugunuz resimlerle Yurdumuzun en güzel bölgelerinden birisi olan karadenize ilerde planladıgım gezi için bi nevi rehber oldugunuzu söyleyebilirim paylaşımınız ve anlatımınız için teşekürler.saglıklı günler dilegiyle.

estağfurullah, ben sadece gördüklerimi size aktarmaya çalıştım. aktarabildiysen ne mutlu bana.

bu gezi fethiye ye kadar uzanmakta, toplam rakamlara bakacak olursak

1986 model BJ70 ile

4260 km yol yapıldı.
626 lt mazot harcandı.
93 saat toplam araç kullanıldı.

Burak Bey elinize gözünüze emeğinize sağlık, müthiş resimler, gezenbilir ama biz gezmeden bildik teşekkürler.

Gürbüz25' Alıntı:
Burak Bey elinize gözünüze emeğinize sağlık, müthiş resimler, gezenbilir ama biz gezmeden bildik teşekkürler.

rica ederim..

Merhaba
Bizde eşim ile ya ilkbahar yada yaz mevsiminin ilk aylarında Karadeniz den başlayarak,ortalama 1 ay sürecek tüm türkiyeyi sahil şeridinden takip edecek gezi planlıyoruz.
Konaklamayı aracımızda (ambulans kasa Def)düşünüyoruz ancak duş gibi gereksinimlerimiz için otel konaklaması hariç.Aracım haki yeşil bu sebeble güneydoğu gezisi adrenalin dolu geçecek buda ayrı bir haz Özellikle GEZENBİLİR ile tanıştıkdan sonra Karadeniz gezileri ilgimizi çekmeye başladı,halbuki neler kaçırmışız.Güney ve ege sahillerini defalarca gezmişliğimiz oldu halbuki,ama Karadeniz çok daha ayrı gibi.Bizlere rehber oldunuz teşekkürler.

ben teşekkür ederim Ertan Bey gezip gördüklerimi aktarabildiysem..