KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu hafta doğu karadenize gidiyorum. İş için ancak yanıma bütün malzemelerimi de alıyorum. Samsun - Artvin sahilden gideceğim. Uğramam gereken pek çok yer var. 10 gün kadar bölgedeyim. Sizden ricam yol üstünde 20-30 km arası günübirlik yürüyüşler yapabileceğim uygun birkaç rota önermeniz.
Ynt: Doğu Karadeniz'de Günübirlik Yürüyüş Rotaları
Mesaj başlıklarını bulamadım ama forumda karadeniz yaylaları olarak aratırsanız yakın tarihte giden arkadaşlar ve aşağı yukarı rotaları var.
Ben önümüzdeki sene için hazırlık ve planlama yapıyorum ama kısmet, aklımda kalan ve hoşuma giden rota,
Çamlıhemşin - Ayder - Kavrun - Y.kavrun - Apivanak - Polavit -Amlakit - Pokut yaylası güzergahları sırasını yanlış yazmış olabilirim. bence yürünebilir ve güzel rotalar.Yanlız hava durumu ve şartlarını göz ardı etmeyin.
Ynt: Doğu Karadeniz'de Günübirlik Yürüyüş Rotaları
Eğer aracınız 4x4 se, veya binek aracınıza kıyabilirseniz (yolları çok kötü) Ayder'den Yukarı Kavrun ve Avuser Yaylalarına gidebilrseniz, her ikisinde de yürünerek gidilebilecek buzul göller var, Avuser'de ki göle ulaşma süresi daha kısa ve kolay.