KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Dört Tonluk Paraşüt Teknesi Kumda Denizden Nasıl Alınır?
Arkadaşlar aracın shaftında daha onceden hiçbir düzeltme yada işlem yapılmamıstır zaten sokerkende baktık orjınaldi, ama daha oncedende soyledıgım gıbı gozumuze cok ınce geldı shaft.... Bu olaydan sonra usa dan agır hizmet shaftı aldı on arka
Her offroad aracında kesinlikle bir parçanın sigorta görevi görmesi gerekir...Wrangler şaftla kurtulmuş mutemelen kuru yağlaması yoktur yada civatalar somunlar gevşemiştir...Muhtemelen kilitte yoktur...
Şaftı işlem dışı bırakmak için çok sağlam vurdurmak lazım...
onları arka arkaya bağlayın bende unimog ile çekmezsem adımı değiştiririm.belki abartı gelir ama dizel unimog ile 25 tonluk kamyonu karda ve rampa yukarı çektim.ilk başta benle dalga geçen kamyoncular sonra beni de çek diye yalvardılar.
bahcivankurt' Alıntı:
onları arka arkaya bağlayın bende unimog ile çekmezsem adımı değiştiririm.belki abartı gelir ama dizel unimog ile 25 tonluk kamyonu karda ve rampa yukarı çektim.ilk başta benle dalga geçen kamyoncular sonra beni de çek diye yalvardılar.
bahcivankurt' Alıntı:
Jiplerden bahsediyor arkadaşlar. Unimog'un konuyla pek ilgisi yok sanırım. Daha doğrusu konunun unimogla bir ilgisi yok Gelir biri de unimogu tankla çeker bu iş biter... ;D
sword7' Alıntı:
Jiplerden bahsediyor arkadaşlar. Unimog'un konuyla pek ilgisi yok sanırım. Daha doğrusu konunun unimogla bir ilgisi yok Gelir biri de unimogu tankla çeker bu iş biter... ;D
sorun değil wrangler ama ben istanbuldayım deneriz yine keşke bu taraflarda olsaydınızda yada ben otoraflarda denerdik yani.. bende merak ediyorum valla sonucu....