Görmek isteyenler için Adrenalin Beşiktaş mağazada mevcut.
Biraz ağır olması dışında ilk izlenimlerim çok olumlu. Ürünü getiren firma sahibi arkadaşımdı, bir gün onu aradığımda arka plandan şelale misali su sesi geliyordu. Hayrola neredesin dedim, "Duştayım" dedi, işte ben de orada koptum Smiley
Bu konuyu biraz güncellemek istedim.
Şu an halihazırda samsung B2100 yada 2700 satışı var mı?
nokia 3720 bunlar kadar dayanıklı değil midir?
SonyEricsson c 702 var dahili GPS li tecrübe eden var mı?
Sonim XP3 Quest Pro ve Land Rover özel serisi darbe, toz ve su dayanımlı telefonlar Kadıköy Adrenalin'de de satışa sunulmuştur. Özel G4 rengi de mağazada mevcuttur.
Yurtdışına gittiğimde aldığım samsung b2710 şu anda cok memnunum tek sorunu Türkiye'ye girdiğim hafta aramalara kapatıldı ve pasaportuma işletip açtırdım ( 5 tl ) GPS çoğu zaman fena değil 40 -50 mt ama bağzen 600 mt hata verdiği oldu . Elfeneri var ve fiyatı çok uygundu 120 avro ( 250 tl gibi ) hiç fena bir seçim değil . Ülkemize daha gelmemiş ..1 sonim alınacağına 5 tane bundan alınır bu fiyatlarla
Bir Sonim benzer işlevi gören 10 telefon parasına bile olsa doğada Sonim bozulmayıp diğeri bozulacaksa Sonim'i alırım. Herkes için geçerli olmayabilir ama ben kendi dağcılık hayatımda en az 2 kez telefonun çalışıp çalışmamasının hayati önem taşıdığı durumda kaldım. Öyle bir durumda da bu bozuldu ama ucuzdu yenisini alırım demenin bana, yanımdakilere ya da yardım etmeye çalıştığım kişilere hiç bir faydası olmaz. Tabi ki ürün pahalı ve herkese hitap etmiyor ama piyasada artık böyle bir ürün olmasından mutluyum.
Yurt dışına göre burada pahalı olduğu yorumlarına tamamen katılıyorum ama hangi elektronik cihaz Türkiye'de yurt dışı fiyatlarıyla aynı satılıyor ki..