Hong Kong'daki bu tuvaletin sadece ayna ve lavabosu son derece lüks değil, aynı zamanda hemen karşıdaki ünlü Felix Bar'ın güzel kadınlarını da görmek mümkün.
[attachment=1]
3 bin 500 metre yüksekliğindeki Andes dağlarının zirvesindeki bu tuvalet, dünyanın en yüksek tuz gölü manzarasını içinde barındırıyor.
[attachment=2]
Yeni Zelanda'da Tasman Glacier'deki bu tuvaleti kullanmak cesaret ister. Tuvalet uçuruma çok yakın.
[attachment=3]
Ekvator'un Longevity Vadisi'ndeki tuvalet Ant Dağları manzaralı.
[attachment=4]
Kaliforniya'da Mount Whitney'de bulunan bu metal tuvalet dağa tırmananlara uzun süre hizmet verdi, ancak şu anda ne yazıkki yerinde yeller esiyor.
Ben de Galata Kulesi'nin tuvaletine hayranım. Ufacık bir pencereden nefis İstanbul manzaralı tuvalet Maalesef fotoğraf makinam yanımda değildi, bir dahaki sefere umarım fotoğraflayabilirim..
birini seçin deselerdi Alkatraz'daki kuledeki tuvaleti seçerdim
amsterdam dan garip wc ler rbiraz da kadın haklarına aykırı gibi duryorlar . ihtiyaç olduğu bir gerçek amma dam üztünde saksağan gibiler yüz yıl önce bizden kopya çekerlerken kesin bir yerde unuttukları bir şey olmalı
Merhabalar,
Büyükada'da bulunan HÜKÜMET BİNASI'nın Tapu Sicil Müdürlüğü nün bulunduğu kattaki tuvaletin manzarasını gören (Avrupa ve Anadolu yakasına ve hemen alttaki koya bakıyor hemde kuşbakışı) tuvaletten çıkmak istemez.Geçici görevle gitmiştim bina güzelde ben tuvaletin manzarasına bittim.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
İyi günler
Sy Açıl
Konu, ben ve üyelerin dikkatini çok çekmiş olmalı ki, yurtdişi gezilerde açılan ve en çok okunan topic olmuş (5495 kişi)
Saygılar
Batuhan
Ankara
Selçuk Bülbül dağında bulunan Meryemana evinin ziyaretçileri için yapılmış bir tuvaleti vardır. Bu tuvaletin erkekler için olan kısmında pisuvardan küçük tuvalet ihtiyacınızı giderirken, önde bırakılmış camsız pencereden eşsiz bir çam ormanı ve onu takiben adanın masmavi deniz görüntüsü insanı büyüler.
Çok sık ziyaret ettiğimiz bu güzel yerdeki tuvaletten sizin için bahsettiğim manzaranın fotoğrafını çekmeyi unutmayacağım. Yukarıda yer alan güzellikleri geride bırakacağına eminim.