KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
toyotadan sonra benimde en cok begendiğim arazi aracı gercektende eski modelleri dahi toyota gibi prim yapan tek arac...dediğiniz gibide bi o kadarda sağlam...
Mercedes'in; otobüsü de, kamyonu da, 4x4'leri de, E'si de, C'si de, S'si de, CLK'sı da, SLK'sı da
ve bilumum tüm modelleride...
ON NUMARA araçlar ya...
Kızmayın ama bu linkte ki G de o lastiklerle erciyese çıkamaz. Modifiye etmek lazım. G 'nin arazi kabiliyetine laf söyleyen cahildir onu da belirteyim. Araç mercedes tr de askeri araçlar da unimog'larla beraber sergileniyor. Yani otomobil veya kamyon bölümünde değil !!!!
Driving performance speaks for itself: Combined with a reinforced five-speed automatic transmission and permanent four-wheel drive the engine shoots the Brabus 800 WIDESTAR from rest to 100 km/h (62 mph) in just 4.0 seconds. Top speed is electronically limited to 240 km/h (149 mph). Without the limiter the high-performance off-roader would be capable of reaching 270 km/h (168 mph).
o brabus bende olsa, erciyes o lastikler'le oyle bir cikarim varya....kar'da lastik izim bile kalmaz
nadir konu G oldumu dibsiz kuyu'ya tas atarim abi !
ben yillardir uk'de yasarken tum ingilizlere meydan okurdum ! mercedes G gibi arac yok....79'dan bugune kac yil oldu? dunyada kac araba firmasi var ki halen daha ayni kasa araci uretiyor...
ki, 1999'da mercedes aciklayinca 2002 gibi bir tarihde uretim duracak, dunya kalkti oturdu. ve simdi mercedes firmasi bizim gibi G tutkunlari sayesinde uretim devam et, ve edecek.
NOT; tum markalar guzel. herkesE mutlu seyirler arkadaslar. kimse ustune alinmasin.....
Mercedes G 3 kapı ve V8 dizel olsa da binsek. şahane arabalar söylenecek söz yok. Bir 4x4 araca fabrikasyon ön arka kilit konuyorsa adı ne olursa olsun saygı duyarım param yetersede alırım