COMPETUS Moderatör Mesajlar 1,339 Tepkime Puanı 138 Yaş 53 Yer KDZ Ereğli / Zonguldak Telsiz Çağrı Kodu TB2TMA 20 May 2010 #17 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk meseregan' Alıntı: Ben yapamam yapanada saygı gösteririm Aslında burası hakkında biraz bilgi olsaydı iyi olurdu. Derinliği nerede olduğu falan . Genişletmek için tıkla ... Bir an yapmayı bile hayel ettiğinizde insanın adrenalini yükseliyor.Bir de yaptığınızı düşünsenize?
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk meseregan' Alıntı: Ben yapamam yapanada saygı gösteririm Aslında burası hakkında biraz bilgi olsaydı iyi olurdu. Derinliği nerede olduğu falan . Genişletmek için tıkla ... Bir an yapmayı bile hayel ettiğinizde insanın adrenalini yükseliyor.Bir de yaptığınızı düşünsenize?
simyaci i m not superman Mesajlar 112 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbuL 20 May 2010 #18 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk cok derin peki geriye nasıl cıkıyorlar??
I ibrahim güney Kamp I Mesajlar 140 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 20 May 2010 #19 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk ürkütücü
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 21 May 2010 #20 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Murat Bey adrenalinin çok severim ama fazlasını kaldıramam. Paraşütü açamam ki yolda bayılırım
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Murat Bey adrenalinin çok severim ama fazlasını kaldıramam. Paraşütü açamam ki yolda bayılırım
COMPETUS Moderatör Mesajlar 1,339 Tepkime Puanı 138 Yaş 53 Yer KDZ Ereğli / Zonguldak Telsiz Çağrı Kodu TB2TMA 21 May 2010 #21 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk meseregan' Alıntı: Murat Bey adrenalinin çok severim ama fazlasını kaldıramam. Paraşütü açamam ki yolda bayılırım Genişletmek için tıkla ... Banada öyle geliyor ;D ;D
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk meseregan' Alıntı: Murat Bey adrenalinin çok severim ama fazlasını kaldıramam. Paraşütü açamam ki yolda bayılırım Genişletmek için tıkla ... Banada öyle geliyor ;D ;D
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 21 May 2010 #22 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk herkes limitini bilmeli. Ben efendi gibi giderim çadırırmı kurarım 5-10 m ye kadar suya dalabilirim. Mağralara girerim. Ama böyle bir yerden paraşütle atlamak mı !!!!! Sadece gıpta ile bakabilirim
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk herkes limitini bilmeli. Ben efendi gibi giderim çadırırmı kurarım 5-10 m ye kadar suya dalabilirim. Mağralara girerim. Ama böyle bir yerden paraşütle atlamak mı !!!!! Sadece gıpta ile bakabilirim
gezgen Kamp III Mesajlar 672 Tepkime Puanı 3 26 May 2010 #23 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Burası Mexicoda ki golondrina mağarası derinlik yaklaşık 376 mt. serbest düşüş yaklaşık 12 saniye sürüyor...!
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Burası Mexicoda ki golondrina mağarası derinlik yaklaşık 376 mt. serbest düşüş yaklaşık 12 saniye sürüyor...!
huzzik Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 0 Yer aydın merkez 27 May 2010 #24 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk ,
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 27 May 2010 #25 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk ömür kadar uzun,
berkkamu '' KİRLENMEK GÜZELDİR '' Mesajlar 252 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 27 May 2010 #26 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk bicim bune yahu valla akıllara zarar değl ordan atlamayı yanına gidip bakabilirsem helal olsun derim
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk bicim bune yahu valla akıllara zarar değl ordan atlamayı yanına gidip bakabilirsem helal olsun derim
meseregan Silence is a Heavy Stone Mesajlar 1,080 Tepkime Puanı 1 Yer Trabzon Web www.meseregan.com 27 May 2010 #27 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Buda güzeldi
D dalyan Zirve Mesajlar 1,863 Tepkime Puanı 5 11 Eki 2010 #28 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Tek kelime MÜTHİŞ.En azından denemek isterdim..
kral1146 Yeni Üye Mesajlar 9 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 11 Eki 2010 #29 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk denemek çok eglenceli olurdu.yakında biryer olsaydı hemen giderdim.
I ilse Yeni Üye Mesajlar 5 Tepkime Puanı 0 3 Mar 2011 #31 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk Çok heyecan verici bende yapmak isterdim
memocan Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 0 22 May 2011 #32 Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk bence kesinlikle bi sanctum'u izleyin yanlış hatırlamıyosam o film bu magarada geçiyodu. kesinlikle izlenmesi gereken bi film
Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk bence kesinlikle bi sanctum'u izleyin yanlış hatırlamıyosam o film bu magarada geçiyodu. kesinlikle izlenmesi gereken bi film