KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yavuz beyin yazdıklarını okuyoruz ve anlıyoruz ama sizin engin tecrübelerinizden faydalanalım istedik bu konudaki tecrübeleriniz hepimizi duster sahibi yapar belki..Baksanıza duster 4X4 müş 4 tekeride dönüyormuş anlatında bilelim bizde nasıl bir 4X4 müş..Son olarak sanal ortamda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir bağırmanıza gerek yok kulaklarımız işitir gözümüz görür yok ben ayrılacıklıyım diyorsanız bizde ona göre davranalım.
Agrasif cevaplar vermeniz sizi tatmin ediyor olabilir ama inanın bizleri sadece güldürüyor bence daha yapıcı cevaplar verseniz belki sizi daha iyi anlarız........
prd ben konuyu biraz değiştireceğim, fotoğraftaki duster o şekildeyken geri vitese taksa çıkabilirmi? yani arka aksında kilit veya benzeri bir şey varmı?
prd ben konuyu biraz değiştireceğim, fotoğraftaki duster o şekildeyken geri vitese taksa çıkabilirmi? yani arka aksında kilit veya benzeri bir şey varmı?
Bazı modellerinde araç denge sistemi mevcut.Bu modelleri çıkabilir, sistemin oladığı modellerde ise ön dingilin yere ne kadar tutunduğu ile alakalı çıkar yada çıkamaz. Yani kilit yok, elektronik olarak boşta kalan tekerleğe fren yaptırıp güç aktarımını sağlayan bir sistem opsiyonel olarak var...
Bence pişman olacak bir durum yok! Olanı ve olmayanı söylüyoruz. Kilitli dif. arka dingilde standart olarak çıkan 4x4 sayısı 1 elin parmaklarını geçmez! Bu duster'ın eksikliği değildir bence. Ayrıca duster'ı gayet başarılı bulduğumu belirteyim !