DUSTER 4*4 3 TEKER DE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 157
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,633

Etiketler

Ynt: DUSTER 4*4 3 TEKER DE

mstdgbkn' Alıntı:
hahhahha kaç ton senin canavar ? dedim eve kadar götürecek heralde arabayı

bilmem kaç motor araba hakkını veriyor abi , benzindemi tüptemi bilmiyorum ama tüplü ve öfkeli ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
şasesiz arazi aracıda olmaz.

yavuz bey.duster ı önden sağlam bir yere bağlasalar navaraya filan arkadan siz asılsanız lades kemiği gibi ayrılırmı yeni iddalaşma yolu olur zenginlere eğer ayırabilirseniz bakalım büyük parça kimde kalacak,navaradamı suburbandamı mesela

yavuz-çelikel' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
http://s393.photobucket.com/albums/pp12/discoveryv8i/ortabereket_lr_tyt/?action=view&current=101_7621.mp4

Yavuz bey videodaki son cümle herrşeyi özetliyor ;D
''oha bu nasıl güç böyle''
Yavuz bey aracınızın maşşallahı var, böyle bir açıdan araç çekmek enteresan olmuş

bence kabin stabil yapısını korur içeridekilere birşey olmaz ne de olsa ncapte başarılıymış diyolla

mstdgbkn' Alıntı:
bence kabin stabil yapısını korur içeridekilere birşey olmaz ne de olsa ncapte başarılıymış diyolla

önden arkadan eşit çekilse uzar belki.duster xl olur.ama toyotanın kaldığı yer gibi kalsa ve o pozisyonda 6.2 suburbanla asılsa toyotaya asıldığı gibi dus ve ter diye iki parçaya ayırabilir.

tyt.fan' Alıntı:
önden arkadan eşit çekilse uzar belki.duster xl olur.ama toyotanın kaldığı yer gibi kalsa ve o pozisyonda 6.2 suburbanla asılsa toyotaya asıldığı gibi dus ve ter diye iki parçaya ayırabilir.

hahhahha kaza anında da TOSTer olur

Madem duster iyi araba o zaman asfallta gitsin ne işi var dağda bayırda bıraksın dağı bayırı işin ustalarına.......
Diyorum ve çekiliyorum

Bir tanesini görsem arazide ben biliyorum yapacağımı ama yok işte göremiyorum nedense

Duster güzel araba ama kendi sınıfında, vitara, niva, jimyy gibi arazide zorlanacak araba değil.