KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar, Yeni duster alan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olabilir mi? Aşağıda belirtilen duster için aldığım fiyat 47100 TL ( trafik sigortası dahil)
1.5 4*2 dizel 110 bg
look paket
esp+asr
güvenlik paketi
deri direksiyon+vites topuzu
opak beyaz
park sensörü hediye aynı zamanda aksesurlar içinde; kapı koruma bantları+ çamurluk üstü korumaalar : işçilik dahil 1300 TL kolçak : 300 TL ön arka paçalıklar: 200 TL
4x4'ü benim ihtiyaçlarımın üzerinde...Niye mi?
Çünkü, ben çamurda, ağır zemin koşullarında kullancak biri değilim, üstüne üstülük kışı ağır geçen bir yerde de oturmuyorum...eee ben niye o zaman 4x4 alayım ki??
temel ilke, eğer alacağın ürün beklentilerini gerçekleştiriyorsa, niye pahalısını alasın??
Aynı aracın (4x2 1.5 dci 110 bg) Laureate modelini yaklaşık 3 hafta önce Ankara'da aldım. Ama ek paket olmadan. 43.500 TL'ye. Daha sonra 1.180 TL'ye KORUMA PAKETİ yaptırttım. Saydığınız paketlerle fiyatı normal bence.
bende esp asr var,
aldığımız fiyatlar birbirine yakın...güle güle kullanın.ben henüz teslim almadım..temmuzun 1nci haftası teslim...mtv den kurtulmak için