Yeni konsol Renault Duster olarak Rusya'da bile piyasaya henüz çıkmadı. Bu yeni hali ile Türkiye'ye gelip gelmeyeceği belli değil. Gelse bile en erken 2013 yılını bulur.
KÜTAHYA MERKEZDEYİM.YARIN CEVAP GELECEK STOKLARDA VARSA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GELECEK YOKSA 15 GÜNE GELİR D4EDİLER BEN İNANMADIM AMA.BU AY 17 TANE GELMİŞ TÜRKİYEYE 7 TANESİ SATILMIŞ O 10 TANEDEN GETİRTEBİLİRSEK VERECEĞİZ DEDİLER.GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN DEDİM BENDE..
Nerede olduğunuzu şunun için sordum; cuma günü Tekirdağ-Keşan-Gelibolu-Çanakkale-Biga-Bandırma gezdim. Yol üstündeki her renault bayiisinde 4x4 Duster mevcuttu. O yüzden sordum. Full + Full istemediğiniz sürece bence 15 Gün gayet ideal. Biz alırken Edirne 3 ay bekleyin demişti, Kırklareli 3 gün sonra teslim etti. O yüzden söyledim
Tıpkı bizdeki Duster gibi. Yazın terleteceği ve av dönüşü aşırı kirleneceği, çok koku yapacağı ve köpeklerin en ufak bir pati darbesiyle yırtılabileceği izlenimini verdiği için tercih etmedik. Dediğim gibi civar illerdeki Renault bayiilerine de sormak bedava En kısa sürede Duster'ınıza kavuşmanız dileklerimizle.
az önce bayii ile görüştüm tüm türkiyede 4x4 olarak 6 araç varmış hiç birisinde esp yokmuş.temmuzun 10 gibi yeni araçlar gelecekmiş o tarihe kadar bekleyeceğiz artık.
esp'li full araç istiyorsanız ve işinizi tarih yönüyle şansa bırakmak isemiyorsanız size kocaeli ernaz'da Serkan beyi tavsiye ederim.. diğer 4 farklı bayi temmuza sıra verirken Ernaz 10 mayısta full aracamı bana teslim etti.. ve bekleme süreci içersinde aracın üretimde olduğu,fabrikadan çıktığı ve gümrüğe giriş yaptığı şeklinde de bilgilendirildim
ARAÇ HİÇBİR BAYİDE YOK HAZİRAN İÇİNDE DE BÜYÜK İHTİMALLE GELMEYECEKMİŞ.İŞ İCABIDA KÜTYAHYA DIŞINA ÇIKAMAYACAĞIM.ARTIK BEKLEYECEĞİZ YAPACAK BİR ŞEY HAYIRLISI DİYELİM.