Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
Olguncandan kardeşim, binek sedanlar için 185-65-14 leri 90-95 tl gibiydi. Dusterlar için internete baktım, (215-65-16) 230 lira adet gibi bir fiyatı var. Ben de henüz almadım. Üstündeki Continentalları kullanıyorum, zira bu kıs Ankarada hiç kar yok.
Bagaj spoylerini gittigidiyor'dan 130 liraya aldım.. Malzemesi, işçiliği gayet güzel. Aracın boya numarasını isteyip, ona göre işlem yapıyorlar ve bir kaç günde kargoyla ürünü gönderiyorlar..
papilio55' Alıntı:
Bagaj spoylerini gittigidiyor'dan 130 liraya aldım.. Malzemesi, işçiliği gayet güzel. Aracın boya numarasını isteyip, ona göre işlem yapıyorlar ve bir kaç günde kargoyla ürünü gönderiyorlar..
Ali Bey çok yardımcı oluyor saolsun aynı gün daha parayı yatırmadan gönderdi rüzgarlıkları Antalya'ya ve ücretsiz olarak...
Aracım gelmeden rüzgarlıkları hazırdı...
Bu arada arac içi ön koltuk dayama için; gitti gidiyorda buldum 144TL. ama güvenemedim kalitesi nasıldır?
Orjinali için çok kalitesiz dedi servis, yardımcı olabilecek var mı acaba...
C.C.
ccanlioğlu, ben gittigiyordaki 144 liralık armster marka kolçak aldım. Çok kaliteli bir ürün, servisteki orijinal kolçaktan bence daha kaliteli. Tavsiye ederim. Armster marka olsun ama muhakkak.