Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
youngsun' Alıntı:
Bugun direksiyon far sinyal kolunu cevreleyen plastigi söktum, gosterge tablosu sapkasini cikardim, sol havalandirma paneli plastigini cikardim gosteege camina ulasip cikardim, gosterge uzerinde yesil kirmizi asetat kalemiyle boyama yaptim ve tikirti gelmesi muhtemel bosluklari yumusak malzemeyle , direksiyon cevresindeki plastigin icini de ses yalitim sungeriyle herseyi geri taktim.. Gostrrgem şöyle oldu.
Arkadaslar siyah dusterim de ilk etapta gunduz fari uygulamasi yapildi. Akabinde sn.Kaner Uslu'nun kapladigi mat yesil dustere ozenerek bugun itibariyle bende mat yesille yola dewam etme karari aldim...
MB277' Alıntı:
Arkadaslar siyah dusterim de ilk etapta gunduz fari uygulamasi yapildi. Akabinde sn.Kaner Uslu'nun kapladigi mat yesil dustere ozenerek bugun itibariyle bende mat yesille yola dewam etme karari aldim...
MB277' Alıntı:
10 numara 5 yildiz
Hayirli olsun
Size birkac sorum olacak.
Oncelikle kaplamami ? Boyami ?
Nerde ve ne kadara yaptirdiniz
Kaplamaysa omru kac yil suruyor.
Sn.Adrianotom
Sagolun. Arac 3M uygulamasi ile İzmir 2. Sanayii de sayginerreklam da kaplandi. İslerinde ehil bir isletme. Hava Kuvvetleri nin Bandirma da bulunan filosunu da kaplamislar.
Hayırlı olsun çok güzel olmuş iyi günlerde eskitin kaplama hakkında bir soru sormak istiyorum araç ruhsatın herhangi işlem yaptınızmı yaptıysanız maliyeti ne kadar?
Artı araç kaplaması için firmaya ne kadar ücret ödediniz?