Duster Canavar Olmuş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blade17hakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,947

Etiketler
Ynt: Duster Canavar Olmuş

Tavan bagajı dışında ne yapmış adamlar, da canavar ortaya çıkmış. Gece olunca tam kestiremedim ama galiba apaçi şahinlerdeki gibi dar yanak lastik, çelik cant da var galiba.

zaten dacia yapmış ama nereden örnek aldıklarını buldum özellikle arka denge çırpılarını (kollarını)

http://www.youtube.com/watch?v=gkdBDp6iYGQ&feature=related

Bilmiyorum eliada yapmışlar aynısıydı fakrlı olmuş telefon kötü çektiği için belli olmuyor,,çift egzos önde demirleri ve farklı yan basamakları vardı ama tel kötü olduğu için ancak bu kadarını koydum yani akradaşlar,,herşey yakışıyor...

veteriner' Alıntı:
yapmış derken belki de içine yapmıştır.
yani iç modifiye.

Bende alıyım bitane içine yaparım aksesuarı dışında pek güzel durmaz bitanede mini bar içini,de gazoz doldurdun,mu değme keyfime

henüz yni okumaya başladım sayfaları fakat neden duster sayfaları hep konu dışı mesajlarla dolu ?

ekin_defne' Alıntı:
henüz yni okumaya başladım sayfaları fakat neden duster sayfaları hep konu dışı mesajlarla dolu ?

Mesaj sayısını arttırmak isteyen buraya gelip yazıyor da ondan

mesaj sayısını arttırınca ne oluyor ? ne kadar eskiyim demek için mi ?

ekin_defne' Alıntı:
mesaj sayısını arttırınca ne oluyor ? ne kadar eskiyim demek için mi ?

Valla biz de bilmiyoruz. Kupon filan mı veriyorlar ki? Belki özlük haklarında iyileşme oluyordur. ;D

ümiterkan' Alıntı:
Mesaj sayısını arttırmak isteyen buraya gelip yazıyor da ondan

övgü mesajı olursa 2000 de 1999 normal,yergi olursa mesaj sayısını arttırmak? mesaj sayısını arttırmak isteyen takip,alana satana hayırlı olsun (en anlamadığım mesaj bu)güzel araç,hey maşallah filan yazıyo.güneş erken batmaya başlayınca hava karardığında olgun candan da foruma katkıya erken saatlerde teşrif etmiş.biz onun mesajlarında 02. 03 saatlerini görmeye alışmıştık.