valla dostum konu dacia olunca insanlar diğer markalarda alamadıkları hırslarını buradaki her konuda çıkartıyolar
bir iki kişinin yorumunu okudum (şimdiye kadar bilen insanların yorumlarını dikkate aldığımızda hakikaten dusterın oraya girmesi yada çıkması zor) bol bol atmışlar heralde sonra o insanların yorumlarıyla karşılaşmadım. bilir kişiler onlara tepkilerini koymuşlar onlarda bidaha girmemiş sanırım. ama bazıları onlarca sayfada daha aynı hikayeleri anlatıyolar. yok dana mı yok 100cm mi falan filan
bunlara cevap vermemek lazım. çünkü çoğu kişi istenilen bilgiyi veriyor.
benim bir dusterım yok. hatta ilk çıktığında almaya gittiğimde hiiiiiç beğenmedim! özellikle içini. o yüzdende hem genişlik hem yükseklik hemde motor gücü olarak gittim transit connect aldım. çokta memnunum aracımdan. bulunduğum bölge genelde dağlık. bozuk ve çamurlu yollarla kaplı sedanlar sıkıntı yaşarken ben hiç yaşamadım. ama şimdilerde duster aklıma yatmaya başladı. çünkü altını sürttürebileceğim ve sürttürdüğüm yerler çoğaldı. şimdi köylere falan gidiyorum.
duster dediğiniz gibi birkaç aksesuvar takılınca çok güzel oluyor. ama oda kullanım amacının dışına çıkartıyor! lastikler çok hoş durmuş. şu yeni çıkmış olan travec tam istediğim gibi bişey. inşallah o buralara gelirde ondan almayı düşünürüm.