B bars2010 Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 30 Eki 2013 #17 Ynt: Duster Çeki Demiri selamlar Dusterı bayiden sıfır alırken "bana aracımı çeki demirli olarak teslim etmenizi istiyorum" dediğimde üstleneceğim ilave fiyat nedir? ayrıca benim yapmam gerekenler nelerdir? bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
Ynt: Duster Çeki Demiri selamlar Dusterı bayiden sıfır alırken "bana aracımı çeki demirli olarak teslim etmenizi istiyorum" dediğimde üstleneceğim ilave fiyat nedir? ayrıca benim yapmam gerekenler nelerdir? bilgisi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?
SERKANEFE Zirve Mesajlar 1,291 Tepkime Puanı 31 Yer Aydın 30 Eki 2013 #18 Ynt: Duster Çeki Demiri vandosa' Alıntı: Bende böyle bir sorun çıkaracağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bir tuş yaptırırsınız elektrikçiye, hatta tuşuda ön sürücü koltuğunun altındaki plastik aksama koydurursunuz, araç ile çektiğiniz birşey yoksa tampondaki sensörler çalışır haricinde kapatırsınız.
Ynt: Duster Çeki Demiri vandosa' Alıntı: Bende böyle bir sorun çıkaracağını düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bir tuş yaptırırsınız elektrikçiye, hatta tuşuda ön sürücü koltuğunun altındaki plastik aksama koydurursunuz, araç ile çektiğiniz birşey yoksa tampondaki sensörler çalışır haricinde kapatırsınız.