Sevinelim mi? Üzülelim mi? Bilemedim. Net de dolaşırken promotor.ro sitesinde bu facelift resimleriyle karşılaştım. Daha dün bayiye gittiğimde sormuştum yenileme varmı diye! iki sene daha olmaz demişlerdi. Resimler herşeyi açıklıyor. Yeni donanımlar hız sabitleyici, eco modu, yeni göstergeler, belkide daha fazlası.
Guncellenmis hali buysa cok kotu bence. Kayda deger hicbisey yok. Kalitesizlik diz boyu. Hic begenmedim. Teyp niye hala tek din? Acaba stepway biraz satsin diyemi Dusteri elden gecirmiyolar?
Güncelleme buysa ...hiç uğraşmasalar daha iyimiş..
Stepway satışları çok güzel gidiyor...
Benim Stepway daha 10 aylık...yeni kasa çok güzel ...takasa gireyim diye gittim...Şubat sonuna araç teslim ediyorlar...onda da renk tercihi yok...ne gelirse veririm diyor...yok artık dedim...
Kısacası ilk talepler heyecanlı olur...sonra satışlar sakinler...ben biraz daha bekleyeceğim...
oyle cok bir degisiklik olacagini zannetmiyorum.uygun fiyat politikasi var cunki.ama full pakette belki extralar olabilir.yeni modeli bende merak ediyorum
2013'te bazıa avrupa ülkelerinde ve rusyada otomatik vites duster satılmaya başladı diye okumuştum gazetenin birinde.
türkiye için gelip gelmeyeceğini duyan oldumu acaba?
selamlar
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'a göre 2013 yılının ikinci yarısında makyajlı Duster piyasaya çıkacak . Aksini bilen arkadaşlar kaynak paylaşırlarsa benim gibi makyajlı Dusterı bekleyenler için faydalı olur.
Resimlerden anladığım kadarıyla bu araç standart bir duster. ECO fonksiyonu entegre edilmiş. hız sabitleme sistemi henüz entegre edilmemiş. Hatta ilgili kumanda parçası el fireni altında boşta duruyor. Anahtar kontağı bölümü açık. Belli ki bir çalışma yapılıyor araçta. Şimdi soru şu. Dacia yeni duster özelliklerini böyle ulu orta ve baştan savma dener mi? bence denemez. Daha profesyonel bir çalışma yaparlar kanısındayım. Resimlerde olan bence LZpartz benzeri işler yapan birilerinin işi.