Ynt: Duster Kar Zinciri
Tr bozo komik olan ne hala anlayamadım Bu videolardaki kar 1 metre üstü değil dedin ispatladık.
daha önce ne yazmışım
6- Taze karda
aracına göre 1 metreye
kadar araç yürür tabiki zincir ile. (Dev lastikli extrem araçlar bu sınırlamaya dahil değil )
Dalga geçer gibi sen ne demişsin
zincir ister 2 ister 4 tekere takılı olsun 1 metre karda (taze yada bayat kar fark etmez ) gider demek için (exterm araçlar hariç ) o aracın yaklaşma acısı, karın açısı ( meteorolojik kar değil ) uzaklaşma açısı nedir bi düşünmek lazım biraz mantıklı olmak lazım. 2 yada 4 teker zincirli ister
şöförde boynuna zincir taksın 1 metre karda gidebilen araç varsa bilelim birde gitsin görelim ancak saygı duyarız.
Başka ne demişsin
Kendini son nokta zannedenler önümüzdeki haftalarda düzenliyeceğimiz aileli yatılı yada ailesiz gezilere
ben son noktayım diye bir iddeam olmadı. Böyle birşey yazmadım. Okumayı tam bilmiyorsanız o ayrı.
Başka ne yazmışşsın
videolardaki araçlarda zincir göremedim kendilerine kar ittirerek yol açmaya çalışan araçlar
kar 1 metre falan değil bu videoları gülmek içinmi koydunuz
Resimle beraber aracın 1 metre kadan fazla yerde yol aldığını gösterdim . Bu konuda da gülünecek bir nokta görmedim.
Başka ne demişsin
araba yarıştırmak isteyen varsa o da buyursun bırakmış olmama rağmen iş iddiaya binerse düşünürüz.
Bu muhabbetin de bana çocuk muhabbeti gibi geldi.
tr bozo bundan sonra yazdıklarım sana değil
Normal bir karlı zeminde 4x4 ler lastiği kabak olmadığı sürece zincire ihtiyaç duymaz. Fakat iş exterm kar koşullarda yol almaya gelince aracınız zincire ihtiyaç duyar.
Resimle örnek vereceğimm son yaptığımız gezide benim aracımda 4 zincir vardı zincirsiz diğer araçlar yolu açmama rağmen etabın bir noktasına kadar gelebildi. resim çektiğimiz noktadan sonra araç ile 1 km daha ilerledim fakat diğer arkadaşlarda zincir olmadığı için geri dönmek zorunda kaldım. Döndügümde karşılaştığım manzara herkesin bir kenarda takılmış uğraşıyor oldukları idi. Benim aracım diğer araçlaradan daha mı iyi hayır tek farkımız
ZİNCİR