Bugun lastikcileri dolastim. Kafam allak bullak oldu.
ADAC, Auto Bild, TUV testlerinde 1.2.3. olan pahali lastiklerin AB etiketlerinde ISLAK ZEMIN (215/65/16 icin) E degeri var.
Ama testleri olmayan ya da testte derece almayan elestiren.lastiklerin C degeri var.
Ornegin Petlas Falken ISLAK ZEMIN C
Ama Lassa Brigeston E
Ne yapsam bilemedim?
Haklısın kullandığım continin yakıt tüketimi f miş bakalım pirelli c diyor kış ortalaması değişecek mi? Islakda b(en iyi prelli seri 3 heralda başka b görmedim.
Gerçekten iyi yakıyormuş yakıtta C'den iyi yok heralde en iyi C pirelli settozero 3 ü yakından inceleyen var mı diş derinliği nasıl acaba benim bulunduğum ilde bayisi yok inceleyemedim scorpion winterle desen aynı ne fark var acaba iki lastik arasında
Brigestonlar genelde kenar bloklardaki disler alcak. Bu da islak zeminde iyi yol tutus ve sessizlik avantaji sagliyor.
Dis derinligi fazla olan modeller dr karda iyi ama islak zeminde kotuler.
Test sonuclari da enteresan. Ornegin Brigeston LM30 testte cok basarili her kosulda dengeli vs demisler.
Ama TRde kullanicilar hic memnun degil. Karda buzda basarisizmis ama islak.zemimde mukemmelmis.
Bu lastik isi zor arkadas.
Continental kar lastiği neden bakmıyorsunuzki , arabanın orjinal lastikleri conti diye sidikli conti oldu ama ben daha önceki aracımda kar lastiğini kullandım çok iyiydi , hatta bir yazı onlarla geçirdim banamısın demedi lastikler bence contilerede bakın
Bu sabah yolda çiğ tarzında bir ıslaklık vardı. Önümdeki araç birden durup sağdaki sokağa girince ani fren yaptım Hızım 30-40 ama ABS devreye girerek buzda kayar gibi durmadı. Yolun sol tarafı müsaitti ve o tarafa yöneldim. Yoksa yavaş da olsa vurucaktım.
Acaba iyi bir kış lastiği olsa farkedermiydi bu çiğ tarzı ıslaklıklarda?
ÖNEMLİ BİLGÍ!
Arkadaslar, ADAC, Auto Bild gibi kuruluslar kıs lastiklerini dogal olarak - derecelerde test ediyolar ve kaliteli lastikler hem islak jem karda iyi sonuclar aliyolar. Ama bunlarin AB etiketleri islak zemin E .
Cunku AB etiketlerinde +2 +20 arasi test ediliyorlar ve yaz lastikleri cok iyi degerler aliyorken kis lastiklerinin bircogu kotu degerler aliyor. Ama yuvarlanma direnci.dusuk ama kar performansi ortalama olan lastikler iyi sonuclar aliyor.
Yani kis lastigini secerken kullanacagimiz bolge ve şartlar cok onemli.
Ornegin Doguda ve hava sartlarinin cogu zaman - olan yerlerde yuvarlanma direnci yuksek AB etiket islak zemin etiketi E olan testlerde derece alan lastikler secmeliyiz.
Ama istanbul gibi havanin +.derecelerde seyrettigi ve karli zeminden cok islak zeminde kullanilacak bolgeler icin ise AB etiketinde Aya yakin degerleri olan lastikleri tercih etmeliyiz.