C C bulmak yetmiyor ki, o lastigin ADAC Autobild testleri ve kullanici yorumlarina da bakmak gerekiyor.
Ben Istanbulda yasadigim ve karli zeminden daha cok islak zeminle temas edicegim icin,
Pirelli Settozero 3 dusunuyorum. Adet 300 TL
Ama Kısı Ankara ve cevresinde gecirseydim;
Brigestone LM80 yada Continental Crosswinter alirdim.
Ama -15 ler -30 larda yasasaydim; Goodyear UG8 dusunurdum.
Ya da test sonucu olsaydi Yokohma GO71 alirdim.
İsin özü; karda cok iyi olanlar. + dereceli islakta iyi degiller.
+ dereceli islakta cok iyi olanlar - dereceli karda ortalamadalar.
Tamamen daha cok hangi sartlarda kullanacaksak onunla ilgili secim.
C C bulmak yetmiyor ki, o lastigin ADAC Autobild testleri ve kullanici yorumlarina da bakmak gerekiyor.
Ben Istanbulda yasadigim ve karli zeminden daha cok islak zeminle temas edicegim icin,
Pirelli Settozero 3 dusunuyorum. Adet 300 TL
Ama Kısı Ankara ve cevresinde gecirseydim;
Brigestone LM80 yada Continental Crosswinter alirdim.
Ama -15 ler -30 larda yasasaydim; Goodyear UG8 dusunurdum.
Ya da test sonucu olsaydi Yokohma GO71 alirdim.
Açıklama için teşekkürler scorpion winter için ne düşünüyorsunuz desen aynı ama pirellinin sitesinde kar ıslak zemin konfor vb özelliklerinde farklı puan var mesela:
scorpion winter kuru zeminde 5 alırken settozero3 4 puan almış
ıslakta scorpion 4.5 settozero 4
konforda scorpion 5 settozero 4.5 puan ?
son olarak pazarlık yaparsanız biraz daha ucuza alabilirsiniz ben 285 tl fiyat aldım(biraz daha düşürebilirim). Tabi peşin
Nokianda bizim ebatta genelliklr 102 endeksli lastikler var.
Ben daha oncelerde de belirtmistim; Duster icin 98 endwks bile fazla ama mecburen ebattan dolayi daha kucuk endeks yok.
Bu nedenle lastik havalari 29 psi
Nokianda bizim ebatta genelliklr 102 endeksli lastikler var.
Ben daha oncelerde de belirtmistim; Duster icin 98 endwks bile fazla ama mecburen ebattan dolayi daha kucuk endeks yok.
Bu nedenle lastik havalari 29 psi
Bilmiyorum ki ben sıkıntı görmüyorum açıkcası.. Haftasonu yedigöllerdeydim, bolu yolu kapalı olduğundan yol çok kötüydü, araçta 5 kişi vardı ne kayma ne ses, ilginç.. Ben niye lastiklerinizi değiştirdiğinizi anlamıyorum açıkcası...
Eğer +KDV deil ise süper bir fiyata almışsınız. Ben aynı lastik için geçen yıl Ankara'dan tanesi için 220-230 TL fiyat almıştım birçok Petlas bayisinden.