bende de corsa var ..
starmaxx aldım .
tarbzon da kulandım.
milletin zincirli çıktığı yerleri ben çok rahat kar lastiği ile çıktım.
kesinlikle kış şartlarında almak gerekiyor..
hatta ben iki tane aldım..
size 4 tane tavsiye ederim...
sahibinden.com da 180.TL den başlayan fiyatlarla Petlas kışlıklar var.. diş-desen de güzel.. sitelere-bayilere göre fiyatlar değişir..
esas olan lastik markasından ziyade, uygun fiyata araca uygun kalitede lastik almaktır... ağır ve sert diş-desenli lastikler, motoru-aktarmayı-öntakımı yorar, yakıtı artırır..bizim araçlara hız-yük grubu enaz 95-H grubu lastik olmalı.. 215-205/65/16 arası gayet uygun ebattır... denenmiştir...
hocam kış lastiği lazımsa A/T almayın. competus winter kış lastiği. ben yeni aldım, standart eski usul asfaltta baya gürültülü. cillop asfalt dediğimiz yerlerde ses yok. fiyatı 940tl.
nokian sessiz diyorlar. ben aldım kliksa iptal etti. oradan almanızı önermem.
pirelli düşmanlığınız yoksa (benim var) scorpion winter sanırım. o da sessis.
Teşekkürler Lassa competus winter siparişi verdim 940 Tl ye gelecek.İnşallah memnun kalırım.Cevap yazma nezaketinde bulunan dostlara tekrar teşekkürler.
Hahaha yok artık Süleyman usta... Bakıcam diyorum hep unutuyorum. Netten bir araştiriyim dedim.
Dağa taşa çok gidiyorum evet ama ayda 1-2 kez hadi biledin 5 kez.. Değer mi büyük lastik almaya biraz kıyaslama biraz gözlem birazda benim sürüş tekniğim ve birazda contilerle geçmişte ne gibi faliyetlerde bulunduğuma baktım,yeni contilerle devam etmeye karar verdim.
Kış lastiği 50 küsür ilde istanbul dahil her arabaya zorunlu hale geldi lastik alırken bunu göz önünde bulundurun bügün gördüm gözümle çatır çatır ceza yazıyorlardı 70 tl