KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Düğmeler, egsoz kafaları, krom ayna kapakları, kromlu havalandırma menfezleri ve orta panel kaldı sadece, senin ve cem abinin cam kaldırma düğmelerinin bozulmasını bekliyorum , en eski dusterlar sizde çünkü
Sprint Booster Gaz Pedalı Tepkime Cihazı
500 tl
Tüm dacia duster pedal fişleriyle uyumludur
Hiçbir zararı yoktur , gaz pedalı ile motor gaz kelebeği arasındaki tepkimeyi kısaltır, bu aracınızın serileşmesini sağlar
Ben dusterda bizzat kullandım başarılı taktığınız an geri çıkartamazsınız denemek bedava
Kalan satılık güncel duster parçaları
Sprint booster pedal 500 tl
Yeni fiyatı 800 tl dir , dusterda sadece 2 ay kullanıldı , araç satılma nedeniyle boşa çıkmıştır
Uyumlu olduğu araç pedal fişleri: Tüm duster ve dacia modelleri, renault magene, renault scenic, renault clio
Aracınızın Gaz Pedalına Olan Tepkisi Geç mi Kalıyor ? Aracınızla Yüklü ve Yokuş Çıkarken Biraz Daha Atak Olabilmek İçin Kaç Defa Klimanızı Kapatmak Zorunda Kaldınız ? Sprint Booster Elektronik Gaz Pedalından Kaynaklanan Tepkime Gecikmelerini %80 Oranında Ortadan Kaldırarak Aracınızı Çok Daha Seri bir Hale Getirmektedir. Sprint Booster Aracınızın Gaz Pedalına Extra bir Alet Gerektirmeden 3 dakikada Takılabilen bir Ara Amplifikatördür. Aracınızın Hiçbir Elektronik Sistemine Zarar Vermemektedir ve Bunu TÜV Belgesiyle Onaylatmaktadır. Sprint Booster Basit bir Kumanda İle İstenirse Devre Dışı Bırakılabilir ve Tekrar Aktive Edilebilir.
Dacia duster 2010-2013 model uyumlu ön ve arka cam kaldırma düğmeleri tanesi 100 tl
Araç üzerinde 1,5 yıl kullanıldı , cam kaldırma düğmelerini kapıya taşımadan dolayı boşa çıkmışlardır, yenisinin serviste tanesi 160 tl dir
Yenisini almadım , kaporta kısmı düzeltilmeden de almayı düşünmüyorum, benim paramla bu haliyle 60 küsür edecek bir araç değil 50 ye kadar tolerans ta idi