Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,079

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

hayırlı olsun güle güle kullanın. radyo teyp ten konu açılmışken. Bana bu renault grubunun orjinal teybi yetiyor hele direksiyonun yanındaki kumanda olmazsa olmaz diyebilirim başka arabada arıyorum. Ama şunu belirteyim daha önce kullandığım megane 1, megane 2 ve kangoo da kanal frekans aramasını o tekerlekten yapabiliyordum bu arabada o yok ayrıca speed (arabanın hızına göre sesi yükseltip alçaltan sistem) yok.

Hayırlı olsun kokpit ışıklarıylada uyuşuyor süper maşallah

Teyp kafasının dışa çıkık görüntüsü orjinal gorunumu bozuyordu. Bugun teybi soktum kızagını bozdum ve içe gomulecek sekilde egip buktum sonunda oldu ;D

Ekli dosyalar

• DSC_0249.jpg
    106.2 KB · Görüntüleme: 280

Aydınlatması çok güzel görünüyor. Bende yeni aldım dusteri teslim önümüzdeki hafta başı.
Bu teyp aklıma yattı. Ancak bu aparat denen tam olarak nedir ? nasıl nereye montaj yapılıyor ?
Hazır bir ürün mü ? nereden nasıl alınır ?
Yoksa aracın üzerinde ki teyp yeterli mi ? çünkü USB var bildiğim kadarıyla..

O zaman gerekli değil teyp değişimi. Hoparlörleri Pioneer yaparım 2 adet aynaların oraya tweeter takarım yeterli olur o zaman.

adım çetin direksiyon kumandası almak istiyorum numaram 0532 261 81 44 yardımcı olursan sevinirim

arkadaşlar bende pıoneer teyp ve direksiyon aparatı almak istiyorum yardımcı olabilir msiniz

Aparatı bugün aldım zaten pioneer teybi almistim sağolsun engin bey birgün içinde kargoya verdi yarin teybime taktiracagim yukarida cep telefonum var ararsan yardimci olurum

youngsun' Alıntı:
Sizin teyp yeterli ve şık, en fazla hoparlör değiştirirsiniz belki. Bu eski nesiller için güzel Bi teyp.

Hocam duster yeni teyp ten aşağıdaki hopörlerden hangisinden en çok verim alabiliriz?

En fazla kaç rms güç kaldırabilir bilenler varmı

Duster yeni teyp kaç war çıkış gücü var

http://www.eliftuning.com/HERTZ-HERTZ-ECX-130-13-CM-COAXiAL-HOPARLoR_4647.html#0

http://www.eliftuning.com/JBL-GT5-502-13-cm-Coaxial-Hoparlor_61411.html#0