http://ekonomi.haberturk.com/otomobil/haber/915033-nurhayatla-dacia-buraya-kadar
bu haberde avrupa da patlama yapan duster satışlarının ülkemize yansımadığı hatta geçen yıla göre gerilediği görülüyor. Sebep olarak ta parça temininde yaşanan güçlüğe dikkat çekiyor . Fiyatların artmasının bunun aslında en önemli nedeni olduğunu düşünüyorum , makyajlandı ama benzinli modelin baz fiyatı bile ne demek istediğimi açıklar herhalde , acaba tüketici başka modellere mi yöneldi merak ediyorum
2013 de bircok markada guzel indirimlervoldu ama Dacia UCUZ olmaktan öteydi. Bence sebebi bu.
Yoksa servis hizmeti falan Renault catisi altinda herkes biliyor.
makyajlı duster hoşuma gitti bir sonraki aracımda yine duster olacak bundan eminim ama dediğiniz gibi en büyük avantajı alınabilir fiyatı olan duster bu imajını yavaş yavaş kaybediyor gibi
makyajlı duster hoşuma gitti bir sonraki aracımda yine duster olacak bundan eminim ama dediğiniz gibi en büyük avantajı alınabilir fiyatı olan duster bu imajını yavaş yavaş kaybediyor gibi
2011 4x4 110bg Duster'im var. Yılbaşı kampanyasına çok asıldım alayım mı diye ama sonra ekonomik şartlarla vazgeçtim. Bende kesinlikle bir araba alırsam yeni DUSTER olacaktır. Bağımlılık yapıyor resmen. Her ne kadar sinir edici çok sayıda özelliği olsa da garip bir şekilde araca bağlanıyorsunuz. Fiyat konusuna gelince. Hala bu fiyatlara alabileceğiniz bundan daha iyi bir 4x4 aracı yok!
motor sesinin verdiği rahatsızlık yeni dusterda biraz olsun iyileştirildimi bunu merak ediyorum . Ayrıca artıları eksilerinden çok fazla olduğu için bağımlılık yaptığını söyleyebilirim
motor sesinin verdiği rahatsızlık yeni dusterda biraz olsun iyileştirildimi bunu merak ediyorum . Ayrıca artıları eksilerinden çok fazla olduğu için bağımlılık yaptığını söyleyebilirim
Ben de yeni dusterı bekledim. Araç gelmeden önce beklenen fiyatın 60k civaarında olacağı söylendi. Ben de 67.000 tl ye subaru XV de karar kıldım. fiyat/fayda oranı duster lehine olsa da kalite/fayda oranı subaru dan yana. Aradaki 7000 tl yi de konfor ve güvenliğe harcamış oldum yani. Değer mi? bence değer.
Ha bu yazdıklarımdan duster kötü araçtır sonucu çıkartılmasın lütfen.
Ben de yeni dusterı bekledim. Araç gelmeden önce beklenen fiyatın 60k civaarında olacağı söylendi. Ben de 67.000 tl ye subaru XV de karar kıldım. fiyat/fayda oranı duster lehine olsa da kalite/fayda oranı subaru dan yana. Aradaki 7000 tl yi de konfor ve güvenliğe harcamış oldum yani. Değer mi? bence değer.
Ha bu yazdıklarımdan duster kötü araçtır sonucu çıkartılmasın lütfen.