turkakreb Kamp II Mesajlar 454 Tepkime Puanı 3 Yer karşıyaka/izmir 10 Eyl 2011 #17 Ynt: Duster stepne ;D ;D ;D
Vetihsan Kamp I Mesajlar 123 Tepkime Puanı 0 Yer Sivas Web www.kilickaya.net 10 Eyl 2011 #18 Ynt: Duster stepne Eşşek adı üstünde arkadaşar bin sırtına gez. Önüne atacağın bir ölçek samandan başka ne isterki? ;D ;D ;D
Ynt: Duster stepne Eşşek adı üstünde arkadaşar bin sırtına gez. Önüne atacağın bir ölçek samandan başka ne isterki? ;D ;D ;D
Bekbar60 Ana Kamp Mesajlar 45 Tepkime Puanı 0 Yaş 57 Yer Tokat-Turhal 10 Eyl 2011 #19 Ynt: Duster stepne vazgeçtim yav takmıyorum,hemde bu şeddeli eşek muhabbeti sona ersin.
Vetihsan Kamp I Mesajlar 123 Tepkime Puanı 0 Yer Sivas Web www.kilickaya.net 11 Eyl 2011 #20 Ynt: Duster stepne Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayınız. Sizlere sözlü sataşmak değil amacım ben bu aracı bu amaçla alacağım eşşek niyetine binmek için. Yoksa başka bi amacım yok yanlış anlaşıldı ise özür dilerim.
Ynt: Duster stepne Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayınız. Sizlere sözlü sataşmak değil amacım ben bu aracı bu amaçla alacağım eşşek niyetine binmek için. Yoksa başka bi amacım yok yanlış anlaşıldı ise özür dilerim.
mstdgbkn Kamp II Mesajlar 427 Tepkime Puanı 1 Yer adana 11 Eyl 2011 #21 Ynt: Duster stepne hocam niye eşek diyorsun arabaya ? millet o kadar para verip alıyor...