ben ön farlara kadar geçtim ama rizikolu çünki sol farın arkasında hava girişi var ordan su girerse ??? fazla derine dalmamak lazım ön tanponu fazla geçmemek en iyisi
Bir videoda duster 8-10 m. uzunluğunda su dolu yapay bir kanaldan geçiyordu ve suyun farları da geçerek ön kaputun üstüne çıktığına şahit oldum.. ben kesinlikle denemem tabi
Bir videoda duster 8-10 m. uzunluğunda su dolu yapay bir kanaldan geçiyordu ve suyun farları da geçerek ön kaputun üstüne çıktığına şahit oldum.. ben kesinlikle denemem tabi
su geçişinde ölümcül hasar almamanız için aracın motor hava giriş ağızına su gelmemesi gerekir. ve buda suyun yüksekliği + suya giriş hızınızla oluşacak dalgaya göre değişir. 50 cm suda usulca giderseniz motor su almayabilir ama 20 cm suya hızlı girerseniz su alabilir. Ayrıca hava filtresi kutusunun da kapakları su sızdırabilir yoğun suya maruz kalırsa.
Bunun dışında genel tavsiyem mecbur kalmadıkça kapılarınızın alt hizasını geçecek suya girmeyin.
benimde en büyük merakım bu... bir kaç foto dolaşıyor nette ama hepsi hayal ürününden ibaret.. hep montaj fotolar... snorkel takılmış bir duster fotosu bulan veya çeken olursa ve bizimle paylaşırsa ben de memnun olurum
ben ön farlara kadar geçtim ama rizikolu çünki sol farın arkasında hava girişi var ordan su girerse ??? fazla derine dalmamak lazım ön tanponu fazla geçmemek en iyisi
Sanırım aradığımız bu. ;D Resimden anlaşılır olmaz ise aşağıdaki linki kullanarak inceleyebilirsiniz ama Almanca. Ayrıca siparişde alıyorlar sanırım.Kontak kurup geri dönüş alan olursa paylaşmasını rica edeceğim.Bende yeni kasa (2014) duster sahibi adayıyım. merakla 9 eylülde düzenlenecek (frankurt otomobil fuarı) lansmanı bekliyorum.