KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öyle bir kasa var da ben mi bilmiyorum
makyajlı kasa diye bişey yakın gelecekte yok Türkiyeye gelecek olan....
Bu arada ben de 2. Duster ıda satıp 2012 de siyah 4x4 alacağım
şimdi Dacia bölge satış koordinatörümle konuştum yeni makyajlanmış Duster hakkında ve yurtdışında bile henüz satışta olmadığını Türkiyede 2012 dahil mevcut araçların satılacağını herhangi bir yenileme olursa da 2012 den sonra TR de ticarileşeceğini belirtti. Bu nedenle araç almayı düşünenler yeni kasa makyaj falan beklemesin.....
öyle bir kasa var da ben mi bilmiyorum
makyajlı kasa diye bişey yakın gelecekte yok Türkiyeye gelecek olan....
Bu arada ben de 2. Duster ıda satıp 2012 de siyah 4x4 alacağım
Bahsi geçen kasa bu İlker Bey
Renault Duster 2000cc 143bg
Yerden Yükseklik: 221mm
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
şimdi dikkat ederseniz aracınkasasında hiç bir değişiklik yok sadece Renault arması ve panjuru kullanılmış. Motor 2 litre Renault motoru kullanılmış ve dashboard yanı torpido farklı ve bu araç Dacıa degil Renault markası adı altında pazarlanan bir araç. Ülkemizde ise Dacia markası altında satışs sunulan araç şu anda kullandığımız araç olup 2012 sonuna kadar düşünülen bir değişiklik malesef yok ( Renault Mais tarafından verilen bilgi ) Satılan araçlar ülkeden ülkeye her zaman fark göstermiştir örneğin yeni çıkan Renault Latitude aracımızın da torpidosu internette bulunan pek çok foto da farklı çıkmaktadır ancak o torpido da Kore de Samsung adı altında satılan araca aittir. Ülkemizdeki ÖTV ve MTV oranlarının 2000 motor araçlarda maliyeti çok fazla artırması ve Duster ın en önemli özelliklerinden birinin fiyat avantajı olması sebebiyle 2000 motor seceneğinin satışa sunulacağını yakın zamanda sanmıyorum.
Bu vesile ile hepinize Hayırlı Cumalar dilerim
Arkadaşlar 2000 motor olan bir sürü jeep var ama önemli olan 1500 motor ile şehir içinde jeepe binmemiz yakıtı az vergisi az olduğu için tercih ettik yoksa dacia marka araçla ne işimiz olurdu ekonomik avantajlı olduğu için 2000 motor dacia bir jeepi hayatta almam
Arkadaşlar 2000 motor olan bir sürü jeep var ama önemli olan 1500 motor ile şehir içinde jeepe binmemiz yakıtı az vergisi az olduğu için tercih ettik yoksa dacia marka araçla ne işimiz olurdu ekonomik avantajlı olduğu için 2000 motor dacia bir jeepi hayatta almam
Aslında Renaultun 1.6 130 beygirlik yeni bir motoru var. Yurt dışında Scenic te kullanmaya başladılar.
Henüz Türkiyeye gelmedi. 2000cc lik motora göre daha avantajlı olur.