X XVET Kamp I Mesajlar 156 Tepkime Puanı 0 Yer ADIYAMAN 24 May 2012 #1 Duster'ı aldım aldıktan sonra fark ettim depo kapağı kapılar kilitlense bile açık kalıyor kapakta kilit mekanizması var ama karşılığı yok acaba buna çözüm arayan veya kafasına takan varmı yoksa sadece benmiyim.
Duster'ı aldım aldıktan sonra fark ettim depo kapağı kapılar kilitlense bile açık kalıyor kapakta kilit mekanizması var ama karşılığı yok acaba buna çözüm arayan veya kafasına takan varmı yoksa sadece benmiyim.
C cem.321 Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 25 May 2012 #2 kapak anahtarı çıkarınca kilitlenmiş oluyor ve anahtarsız açılmıyor... servise götürün..
X XVET Kamp I Mesajlar 156 Tepkime Puanı 0 Yer ADIYAMAN 28 May 2012 #3 Ben dış kapaktan bahsedıyorum ;D
Monti Kamp III Mesajlar 833 Tepkime Puanı 1 Yer Ankara 28 May 2012 #4 Lütfen Dusterın o parçasına kapak diye hakaret etmeyelim. O dusterın 6. Kapısı. ;D ;D ;D
ali şen DUSTERCI Mesajlar 364 Tepkime Puanı 0 Yer ANTALYA /MANAVGAT 28 May 2012 #5 Monti' Alıntı: Lütfen Dusterın o parçasına kapak diye hakaret etmeyelim. O dusterın 6. Kapısı. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Gerçekten de kapı gibi ;D ;D ;D
Monti' Alıntı: Lütfen Dusterın o parçasına kapak diye hakaret etmeyelim. O dusterın 6. Kapısı. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Gerçekten de kapı gibi ;D ;D ;D
barbarosbasaran Kamp I Mesajlar 101 Tepkime Puanı 0 28 Haz 2012 #7 bu durum bir renault klasigi. normaldir