KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugun silifke off road grubu olarak orman dairesinin dozerlerle açtığı kesim sahasına ve yangın şeridine çıkmayı denedik.. toplam 7 araçlık kafilede dusterın performansına herkes yine hayran kaldı... senelerin tecrübesi markaların off road donanımlı araçlarına (marka model verip polemik yaratmak istemiyorum) taş çıkarttı.. onların aşıp çıkamadığı parkurları geride bıraktık.. bunlar da fotolar..
Bir hafta önce Anamur dönüşü deneme amaçlı aynı macerayı ben de yaşadım..Sonuç gayet tatmin ediciydi. Bu arada çifgt egzoz güzel görünüyor hemşerim...Bol çamurlu ve kazasız günler...
eğer foto koyarsam marka ve modelleri ortaya çıkar.. o kadar polemiklere sahne oldu ki dacia forumu artık kimsenin kimseye takılmasını istemiyorum.. ama şunu söyleyebilirim.. benim üçüncü fotoda olduğum yere kadar çıkabildiler.. hatta izlerden de en çok oranın oynandığını görebilirsiniz.. 6 farklı markadan 7 farklı model vardı kafile de.. 2 si çok rahat çıktı bunun biri de duster dı.. bir araçta uzun süre zorlamalardan sonra belli bir yere kadar gelebildi.. kısacası duster ın performansı beni çok ama çok tatmin etti yine
Bu duster konusunda bende çok kararsızım.kamp ve uzun yol keşif gezileri için bu araçtan istiyorum...jeeple 200tl ile 250 km yol yapmak yerine şöyle bi 800 km yol yapsam hiç fena olmaz...
duster ın arazi kabiliyet ikabullenmek isteyemeyen arkadaşlara duyrulur kabullenin artık arkadaşlar dusterde safkan arazi aracı ruhu taşımakta reklama gerek yok yapılanlar yapılacaklar devam edecektir daima...
Tebrikler Serdar Bey,güzel gezi ve güzel enstantaneler.
Bu resimlerin yanına birkaç tane de video olsa idi tadından yenmezdi ama,bir dahakine bekliyoruz .
Allah kaza bela göstermesin,güle güle kullanın.
Bu araçlar sanıyorum hiç te küçümsenecek araçlar değilmiş .
Saygılar.