KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Düzce; Güzeldere Şelalesinde Bir Bayram Günü (23 Nisan 2009)
Bülent, bende yürüyüşlere başlamayı çok istiyorum ama dizimde ki sorun nedeniyle temposu yüksek olan yürüyüşler yapamayacağımdan yürüyüş de açıklayamıyorum, ama bizler hafif tempoda yürüyüşlere varız derseniz ben de seve seve etkinlik hazırlarım
bafralı' Alıntı:
Zerrin hanım Ankara Gezenbilir olarak artık yürüyüşler yapmanın zamanı geldi.bakın İzmirde Murat bey faaliyetler tam gaz devam ediyor.Offroad daha mı ağır basmaya başladı : :-[ tabanvay offroad grubu olarak etkinlik bekliyoruz.Selamlar bol eğlenceler diliyorum Düzcede
Zerrin hanım önce geçmiş olsun diyorum , siz nasıl uygun görürseniz zaten ağır yürüyüşlere katılan arkadaşlar turlarla gidiyor biz burda herkesin katılabileceği hafif yürüyüşler yapabiliriz. teşekkürler
Bülent abi herşeyden önce 23 Nisana özgü çocuksu yürüyüşünüzü geleneksel hale getirme fikrinizden ötürü sizi tebrik ediyorum.Güzel ama sıkı bir gezi olmuş anlaşılan(birazda ıslak). Böylesi daha güzel olur.Paylaşım için teşekkürler.
Mesut bey ,
Murat beyinde dediği gibi "İlerleyen aylar ve yıllarda bu günü gülümseyerek hatırlayacaksınız." çocukların böyle bir hava, bol çamurlu bir ortam zihinlerinde böyle bir gezinin kalmasını planlasak olmazdı çocuklarla beraber bizde çocukluğumuzu yaşadık.Burada karelerde kalanlar gözüküyor sadece ama onlar 5.gün oldu karelere sığmayan duyguları hala paylaşıyorlar.selamlar