KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar Cumartesi akşamından yaylaya çıkp kamp yaptılar. ben onlara pazar sabahı katıldım ve önce yaylada daha sonrada Beyköyde Uğur suyunda "hafif" bir gezinti yaptık. suyun içinde ZJ ve Navara çok iyiydi. RR hafif su alıp teklese de geride kalmadı hiç.
RRC üzerindeki 50 cc'lik ZJ'nin 3 yaşındaki oğlu Eymen kullanıyor. Navaranın üzerinde de 150 cc'lik var. onu da benim 10 yaşındaki kızım kullanıyor. son kuşak offroadcular anlayacağınız.
abi sadece kask değil bellik dizlik dirseklik ne varsa taktır olayın ne kadar ciddi olduğunu öğrensin. Eğer sen önlem almaz ve mazallah bir kaza geçirirse ilerde ''baba ben bilmiyordum kask,bellik takılacağını beni neden uyarmadın bilseydim takardım '' diyerek sizi suçlayacaktır ve büyük vicdan azabı olur size.Yüzüne dallar gelip 1 cm bir iz bile kalsa hayat boyu size bunu hatırlatacaktır...benden söylemesi... çocuklarınızı doğaya yönlendirmeniz şimdiden bu şekilde yetiştirmeniz de ayrı bir güzel tabi....