Ynt: E-bay'dan Alışveriş Yapanlar
Selam arkadaşlar ben eBay-dan şimdiye kadar hiç bir şey almadım. Ben Azeriyim. Azerbaycanda bu kadar gümrük problemi yok. O açıdan bende sağlam. Ama yine de ilk alış-veriş-im olduğu için araştırma yapmak istedim. Çünki bi defa kandırıldım. Ama eBay tarafından değil. İnternetde konuştuğum birine 300$-a iPhone almak için 150$ kaptırdım. O da benim hatam. Onun için eBay-dan bi şey almaktan çok korkuyorum. Ben bi kaç hafta bundan önce sadece Avrupa ve Amerika için satılan bu "HTC Touch Diamond Telus 3G WiFi 4Gb memory 3.2Mp Camera" telefon gördüm.
İtem location: Winthrop, Massachusetts, United States
Ships to: Worldwide
Seller: 237 tane açık mavi renkli yıldızı, Power Seller, ME falan statüsleri var
Feedback: 97.3 % Positive
Condition: New, Never Opened
Technology: CDMA var.
Satan kıza yazdım benim devleti de ilave etdi. USPS Express Mail International geliyor insurance 5$, geliş fiyatı: 27$, telefon fiyatı:$246.99 Buy now. Ama bi şey var ki, ben bu telefonu Watch this item yaptığım için şimdi istediğim zaman göre biliyorum. Acaba "This item has ended with Buy it Now" yazmasına rağmen satan adamla konuşsam bu telefonu almamda bi sakınca olurmu. Bi de ben düşünüyorum ki, ben parayı verirsem adamın beni aldatarak telefonu yollamaması ne malum? Bu benim için çok önemli. Sonda bi düşünceye geldim ki, satan adam malı eBay-a yolluyor eBay-da bana. Sonra satan adam parasını alıyor. Önceden hepinize teşekkür ederim.