E-bay'den North Face Alımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sciencepeople Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,219

sciencepeople

Kamp III
Yer
Ankara
arkadaşlar merhabalar ben ebay den the north face ve-25 çadır alacağım ama dil problemim var işlemleri nasıl yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim....(north face için biraz kendimi maddi açıdan sıkmam gerekecek malum öğrencilik.....başka önereceğiniz varsa açığım..)teşekkürler :-\

Etiketler
Ynt: E-bay'den North Face Alımı

Degerli kardesim sciencepeople, ben dun ebayden ve 25 aldim ikinci el olmasina karsin oldukca pahali ve yaklasik 5 kg agirliginda 3 kisilik fakat bundan sonra bir omur boyu cadir almam sanirim.

Sana onerim minibus 23 2 kisilik, 2.700 gram civarlarinda ve fiyatida ve 25 den oldukca dusuk...Su aralar minibus 23 sanirim yok ebayde fakat 1 aya kadar tekrar satisa cikar.

Orta derece ingilizceniz varsa konuyu anlayabilirsiz, odemeyi pesin yapacaginizdan saticinin guvenilir oldugunu 2 kere kontrol edin, odemenizi paypal ile gerceklestirin ve ileride dogabilecek sikintilari onleyin.

Saygilar.

ben baktığımda ve-25 in fiyatı oldukça uygun görünüyordu aslında...acaba siz ne kadara aldınız çadırınızı memnunmusunuz?..bahsettiğiniz çadırı inceleyeceğim bilgilendirme için teşekürler...

yo hayır sadece bilgilenme amaçlı ferrinoda kararlıyım saygılar...

Sayin sciencepeople, dedigim gibi 3 gun once aldim ve tahminim carsamba elime ulasir. Ben 'bid' usulu ile aldigim icin toplamda 275 pounda mal oldu TL ile 700 e yakin diyebiliriz.

Saygilar