Agustosun ilk haftası kendi aracımızla yola çıkarak, Ege ve Akdenizdeki güzel yerleri gezmek istiyoruz.
Eşimle ilk defa böyle bir tura çıkıcaz. Bize yol güzergahında ve yol üzerinde güzel ve tarihi yerler hakkında tavsiyede bulunabilirseniz çok memnun oluruz. Kalacak yer otel, butik otelde tavsiye edebilirsiniz
Daha önce böyle bir gezi yapanlar hangi güzergahları kullandığını söyleyebilirlermi.
Hareket yerimiz Bursa...
o kadar muhteşem yerler varki o güzergah üzerinde...
yazmaya kalksam tek tek sığmaz foruma.
çıkış yeriniz bursaysa ilk olarak ayvalıkın o eşsiz dinginliğini yaşayarak başlayabilirsiniz turunuza.
Bursa - Ayvalık-Sarımsak koyu-izmir-aydın-muğla-bodrum-marmaris ve son durağınız datca olsun. Ailenizle kalabileceğiniz hemapart hem de otel odası olan güzel bie apart otel uslu otel . İyi tatiller
ya ben de aynı rotada bir tatil düşünüyorum ama bu aylarda yapmak için hatta bu ay onumuzdeki 2 hafta bana yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada tum yol boyunca %90 çadırda kalmayı düşünüyorum o yüzden otel tarzı yerlerden çok bana sadece çamaşır yıkayabileceğim ve duş alabileceğim yerler tavsiye ederseniz çok daha iyi olur.
şimdiden teşekkürler.