KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
webosto işine daha girişmedik neden dcerseniz 2 kamp yapdık havalar fena deyil sıkıntı yaşamadım hiç
uyku tulumuyla gayet sıcak 2 gece geçirdim
ama webosta işlemi uygulaması çok kolay olacak arkada gçrünen yakıt bidonlarını 1 tanesi yakıt tankı olacak vebostada ortadaki sandıgın içinde olacak basit bir uygulama herşeyin yeri hazır bir portatif kılıma kaldı o yönde çalışmam var
kapalıkaldıktan sonra ilk açılma anındaki görünüm dür i sonra kendi kendine gerilerek açılmaktadır
dikkatimi çekdi kimse kg sormadı bu arada 32 kg toplam agırlıgı
orjinal olarak satılan ürünler 40 50 kg arasıdır
Deniz bey dusundugum cadır portbagajın icinde olmayacak tam ustunde olacak cunku aracın tavanından 10 cm. yukseklıkte profılden yaptıracagım bu portbagajın ustune konulacak cadırın kapalı halde altına koymayı palanladıgım sandalye vs vs gibi esyalar olacak .
Cadırın acılmıs halinde acılan kısma tam yarısından yani 1 metrede destek portbagajdan gelecek cunku portbagaj profılı aracın tavanına tamamemn cerceve şeklinde olacak , 2. destek ise acılan kısmın onunden aracın kaputunun 2 yanındaki camurluk ustundeki aliminyum plakalara 2 cubukla kendim yaptırırm yada yapabilirseniz sizden isterim , konulacak olan teleskopşk merdivende tabiki acılan kısmın ortasından bir destek olacak sekilde olmalı .
Ozet olarak aklıma gelenler bunlar , sualleriniz olursa sorun lutfen konuya antremanlıyız baya dusunduk
Havalar ısınmaya başladıkça bizde artık kıpırdanmaya başladık.
Aracım için tavan sepeti yapmaya başladım. Sonrasında yavaş yavaş sıra çadırvan olayına gelecek.
Bu arada Büyükçekmede sanırım Çatalca üzerinde yeriniz. Bir hafta sonu ziyaret edip sohbet etmek için uğramayı düşünüyorum.
Tabi konunun büyük kısmını sizin yaptığınız çadırvan oluşturacak önceden uyarayım
çalışmayı yakından görmek isteyen arkadaşlar aracım bugün ve yarın çiftalanda yarış etebında yarış etabında power vinch, silverstone stanttında olacak bilginize
yakından incelemek isteyen ark bekleriz
bir de unutmadan, sabahleyin yüzüme yoğuşan sular damlayacak mı, bir arkadaşım Antalya'da yaptırmış, her sabah damlayan sular yüzüme çarpıyordu diye şikayeti vardı , sizde durum nedir ?????