KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şanzumanın oradaki h bağlantıyı iptal ederseniz, v8 in sesini daha vurgulu ve patırtılı duyarsınız.Ancak komşuları rahatsız ettiği için h bağlantıyı yapmıştım.
Şanzumanın oradaki h bağlantıyı iptal ederseniz, v8 in sesini daha vurgulu ve patırtılı duyarsınız.Ancak komşuları rahatsız ettiği için h bağlantıyı yapmıştım.
Bu H bağlantı mevzuunda tam idrak edemediğim sağ ve sol ayrı ayrı giderse mi daha iyi ses verir yoksa ortada birleşip tekrar ayrılırsa mı ? İkinci şekilde olursa daha tatlı bir ses vereceğini okudum doğruluk payı nedir ?
Ateşleme sirasiyla alakali, ayri olursa ses biraz patirtili olur, h baglanti olursa buraz daha tatli patirtisi daha az tok bir ses cikar. Bazi ekzantikler belli bir miktar geri basinc ister, emilen karisim overlap denilen iki subabinda acik kaldigi bir zaman vardir o anda karisim geri kacmanasi icin geri basinc gereklidir.arac bendeyken ilk once h baglantisiz yaptirmistim eksiztu, daha sinra rahatsiz olup h baglantiyla sesi azaltip regule etmistim.
Ateşleme sirasiyla alakali, ayri olursa ses biraz patirtili olur, h baglanti olursa buraz daha tatli patirtisi daha az tok bir ses cikar. Bazi ekzantikler belli bir miktar geri basinc ister, emilen karisim overlap denilen iki subabinda acik kaldigi bir zaman vardir o anda karisim geri kacmanasi icin geri basinc gereklidir.arac bendeyken ilk once h baglantisiz yaptirmistim eksiztu, daha sinra rahatsiz olup h baglantiyla sesi azaltip regule etmistim.
Egzantrik standart, benim iki taraf sanzimanin altinda birlesip tek bir boru olarak arkaya gidiyor.Borular 60 lik boru susturucu yok.Sesi hosuma gidiyor.Ancak bastan itibaren arkaya ayri cift boru olarak tekrar yaptirmayi dusunuyorum da ses nasil olur acaba onu bilemedim.Yoksa H mi yapsam, gerci borulari yurutup sesini begenmezsek H yapmak kolayda birde X seklinde olanlar var onlarin H dan bir farki oluyor mu ?
H yada x'de borular birbirine bypas oluyorsa ayni. Cap yeterli arkaya kadar cift boru yap, h yapacagin yere te koydur, dene her iki sekildede hangisini
istersen oyle devam et bence.