KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
önler245x75x16 arkalar315x75x16 fronterada nasıl durduğunü görmek için taktık arka çamurluklara sıfır sığdı esneme payı yok 35 takmak için 3 inch süspansion kit 2 inch lift kit çamurluk kesme işi vs uzar gider frontera motorununda bu lastikle başa çıkması zor gibi
önler245x75x16 arkalar315x75x16 fronterada nasıl durduğunü görmek için taktık arka çamurluklara sıfır sığdı esneme payı yok 35 takmak için 3 inch süspansion kit 2 inch lift kit çamurluk kesme işi vs uzar gider frontera motorununda bu lastikle başa çıkması zor gibi
Arabayı yetkili serviste sıfırdan elden geçirdim, sonrasında biraz daha üst model ve çift kapı için sattım. Ama bu aracı mekanik olarak ıslah ettikten sonra modifiye edip arazide kullanmadığım için şimdi pişmanım.
Ne diyeyim, yeni sahibi hayrını görsün... :
selam damast ben ankaradan ekrem bendede var 3.2 froantera yükseltmeyle alakalı bişey yazmışın araca ait yükseltme kiti bulabilirmiyiz bir cevap verirsen sevinirim hoşçakal