En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,483

Etiketler

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Malesef ilk burda gördüm ama tasarımı cok güzel ..sanırım 3.5 motor yazıyo bu kasaya bu motor cok performanslı olur..biçok firma gibi türkiyeye getirmediği modellerden olsa gerek...

Malesef, yine forumda ısuzu topiginde gördüm bununla ilgili bir konu varmış, orada bu araçtan 5 - 6 bin civarında üretildiği yazıyordu çoğu da Amerikadaymış. Evet oradaki motor seçeneği 2.7 benzin ve 3.5 benzin

Orada ki fiyatlar göz önüne alındığında kesinlikle binilecek araba ama türkiyede. 1.2 motorlu aracına ne yaparımda daha az yaktırırm derdindeyiz

Orada ki fiyatlar göz önüne alındığında kesinlikle binilecek araba ama türkiyede. 1.2 motorlu aracına ne yaparımda daha az yaktırırm derdindeyiz

valla abicim 1.2 motor teknik verilerine bakıncada o kadarda az yakmıyo bizim tüplü araçlarla aralarında değecek kadar çok fark yok.. bari adam akıllı bir arabaya binsinler.hiç değilse arabaya bindim derler..

Ağırlık ve motor gücü hesabı tutmuyor her zaman işte. Haklısın gaza bastın mı gücü hissetmelisin.

Frontera bu konuda çok çok iyi sayılmaz ama sonuçta yarış arabası aramıyoruz yada oluk gibi yaksın istemiyoruz bu anlamda, uzun yolda sağladığı konfor, arazi şartlarında ki başarısı fronterayı ön sıralara taşıyor

iyi bir sürücü ters yatırmaz orda gazdan ayağını cektiyse cıkar gider cekmediyse vay haline

iyi bir sürücü ters yatırmaz orda gazdan ayağını cektiyse cıkar gider cekmediyse vay haline

hüseyin abi iyi sürücü o rampaya vurmaz gibi nerdeyse 90 derece bence abartmış

işte budur derin su geçişi.bizim fronteralarda gecermi acaba