En Son Hangi Filmi İzledik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ece Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 237
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,635

Not alıyorum,izliycem..

Etiketler
Modigliani
Andy Garcia, Elsa Zylberstein, Susie Amy, Eva Herzigova, Miriam Margolyes, Omid Djalili

bir ressamın biyografisi ben zevkle izledim...tavsiye ederim

İhtiyarlara Yer Yok bu filmi HD olarak izledim 5 üzerinden **** veririm

ece' Alıntı:
Modigliani
Andy Garcia, Elsa Zylberstein, Susie Amy, Eva Herzigova, Miriam Margolyes, Omid Djalili

bir ressamın biyografisi ben zevkle izledim...tavsiye ederim

Not alındı

Anestezi (Awake) Tek kelimeyle müthişti , biraz daha uzun olsaymış daha iyi olcakmış ama tavsiye ediyorum izlenmesi gereken bir film..

O zaman size bittiğim bir film daha..
88 Model bir klasik demeliyim heralde

'' Dirty Dancing ''

[attachment=1]

ve bu filmin o unutulmaz parçası

'' Time of my life ''......

http://www.youtube.com/watch?v=2SLWzZoDmhg&feature=fvsr

Film arıyorum bende izlemek için , uykum yokkk , korku filmi izlemek istiyorum ama herkes uyudu şimdi tek başıma izlemesem , izlesem mi ki

BTB_Wild' Alıntı:
Film arıyorum bende izlemek için , uykum yokkk , korku filmi izlemek istiyorum ama herkes uyudu şimdi tek başıma izlemesem , izlesem mi ki

Umarım izlememişsindir Ben de izliycektim gece,Gezenbilire bi bakiyim de öle demiştim..Uyuyakalmışım..Benim işler bir süredir tersine döndü,hafta içi sabaha doğru uyuyup haftasonu 1 olmadan uyuyakalıyorum Dün gece 21 Gramı izlemeye niyetliydim ama olmadı

İzleyemedim : ) uyuyakalmışım bende . 21 gram'ı izlemiştim ben galiba , ama yarım yamalak izledim , sıkıldım . Ama ben çoğu filmde sıkılırım , hevesin kaçmasın : )

21 gram süper bir filmdir ağır ilerler ama şiddetle tavsiye ederim

SON KONULAR - FORUM