Çok keyifli bir güzergah ve gezi olmuş paylaşımlarınız için teşekkür ederim,ayrıca o kesilmiş ağaç için ben de kızdım,hatta başıma öyle ilginç bir kaza gelmişti de o aklıma geldi,bir gece kamp için böyle bir ormanda park ederken,bu kesiğin üstüne denk geldi araba ve koca tamponu yedim,eğerki hata kaza birini ağaç keserken yakalarsam...,tabiat dostu olanlar anladı beni
Çok keyifli bir güzergah ve gezi olmuş paylaşımlarınız için teşekkür ederim,ayrıca o kesilmiş ağaç için ben de kızdım,hatta başıma öyle ilginç bir kaza gelmişti de o aklıma geldi,bir gece kamp için böyle bir ormanda park ederken,bu kesiğin üstüne denk geldi araba ve koca tamponu yedim,eğerki hata kaza birini ağaç keserken yakalarsam...,tabiat dostu olanlar anladı beni
orman bakanlığı bu konularda çok hassas eğer bir sıkıntı olursa direk bakanlıkla iletişime geçin 1 adet fotoğraf da varsa feriştahı gelse kurtaramıyorlar.
Eniştem Orman İşletme Müdürlüğünde müfettiş,eşimde bir Orman İşletme memuru kızı,orman işletme kanunlarını ve orman kanunlarını iyi biliyorum,ayrıca bende bir Fethiye'li olarak bu güzelim cennettin kıymetinide çok iyi biliyorum