Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sutozu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,595

sutozu

Kamp II
Yer
Eskişehir
Bugün yapmış olduğumuz faaliyetimizde bizlere eşlik eden BozOff (Bozüyük) grubundan Abdullah beye Feyzullah beye ve Fahri beye teşekkürler. misafirlerimizle buluştuktan sonra yola koyuluyoruz

Etiketler

Ynt: 04 Nisan Eskişehir Ellam yaylası faaliyeti

o gezdiğiniz yerlerde yol yokmuydu be kardeşim hep dağ taş yazık araçlara valla.

tatlı bi eğimden sonra zirveye yavaş yavaş yaklaşıyoruz. eskişehir manzarasını biraz seyreyledikten sonra yola devam ediyoruz

endüstri' Alıntı:
o gezdiğiniz yerlerde yol yokmuydu be kardeşim hep dağ taş yazık araçlara valla.

Sayın abim biz bu araçlara yolda binelim die almadık elbetteki dağda taşta gezeceğiz. )) çamurlara batacağız birileri çekecek öle değilmi??

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

erhan arkadaşım benim yerime bir tantuni ve bide çiğ börek yersen sevinirim eskişehirde

ne demek Ünal bey gelin hep beraber yiyelim çiğböreği

eh artık yavaş yavaş havanında etkisiyle araziye uyum sağlıyoruz.

sutozu' Alıntı:
ne demek Ünal bey gelin hep beraber yiyelim çiğböreği

teşekkürler gelipde kaldığım birgün yeriz )

eskişehirli kardeşlerimize bu gün bizi misafir ederek en güzel şekilde ağırladıkları için çok çok teşekkür ediyorum.sayelerinde muhteşem bir gün geçirdik.bu gün her türlü aktiviteyi yaşattılar bize.daha sonraki fotolarda sizlerde eminimki bana hak vereceksiniz

unal' Alıntı:
teşekkürler gelipde kaldığım birgün yeriz )

Ünal bey geldiğiniz zaman muhakkak ki beklerim hem çiğ böreğimizi yeriz hem dağda çayımızıda içeriz

Abdullah bey umarız ki sizin için eğlenceli bir faaliyet olmuştur. fahri beyin özel olarak isteğini yerine getirmek bizim için eğlenceliydi

Not:

cb telsiz bakayım benim depoya çalışan varmı.(bi kaçtane var) hadi yap organizasyonu.biz sana uyarız.buluşma saati vs. ayarlarsın artım.biraz atraksiyon olsun ama

sanırım yeterli atraksiyonu yaşadık