KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bugün yapmış olduğumuz faaliyetimizde bizlere eşlik eden BozOff (Bozüyük) grubundan Abdullah beye Feyzullah beye ve Fahri beye teşekkürler. misafirlerimizle buluştuktan sonra yola koyuluyoruz
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)
eskişehirli kardeşlerimize bu gün bizi misafir ederek en güzel şekilde ağırladıkları için çok çok teşekkür ediyorum.sayelerinde muhteşem bir gün geçirdik.bu gün her türlü aktiviteyi yaşattılar bize.daha sonraki fotolarda sizlerde eminimki bana hak vereceksiniz
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)
kaptan_11' Alıntı:
eskişehirli kardeşlerimize bu gün bizi misafir ederek en güzel şekilde ağırladıkları için çok çok teşekkür ediyorum.sayelerinde muhteşem bir gün geçirdik.bu gün her türlü aktiviteyi yaşattılar bize.daha sonraki fotolarda sizlerde eminimki bana hak vereceksiniz
Abdullah bey umarız ki sizin için eğlenceli bir faaliyet olmuştur. fahri beyin özel olarak isteğini yerine getirmek bizim için eğlenceliydi
Not:
cb telsiz bakayım benim depoya çalışan varmı.(bi kaçtane var) hadi yap organizasyonu.biz sana uyarız.buluşma saati vs. ayarlarsın artım.biraz atraksiyon olsun ama