Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan OTTO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,768

Etiketler

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

aslında yıl başına kendim gidip eğlenmeyi düşünüyorum ) ancak bana o iyi gelir moralim düzelir

Super fikir guzel olur orda yilbasi,birde arkadaslar,dostlar varsa. Sana moral olacaksa,bir an once git,sonra yapalim su gezi planini.

plan aşşa yukarı kafamda hazır ve evet muhteşem olur yılbaşı dostlarla )

Selam arkadaşlar,
Bursa' da ikamet etmeme rağmen aslen Eskişehir' liyim, her iki şehirde de Trekking ve Kamp etkinliklerine zamanımın elverdiği ölçüde katılabilirim...Genelde Bursa çevresinde yaptığımız aktivitelere katılmak isteyen hemşerilerimi de burada ağırlamaktan gurur duyarım... Saygılar

İyi akşamlar,
Eskişehir'de aktivite düzenlenmiyor sanırım yada bizlerle paylaşılmıyor...Neyse sömestr tatilinde büyük ihtimalle Eskişehir' deyim ve karda(yağdığını varsayıyorum) 1 gece kamplı yürüyüş yapacağım...Gelmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilir....Bu arada rota önerilerinizide paylaşırsanız sevinirim...Saygılar...

Herkese selamlar.Çarşamba günü sakaryadan eskişehire gideceğim arabayla değil de trenle gideyim diyorum ancak bi sorum olacak..Osmangazi üniversitesine tren garından ulaşım kolay mı..Sanırım meşeli kampüsüne gideceğim..

Gar cikisinda Ataturk caddesi dogrultusunda minibuslere stadyuma gideceginizi soyleyip binebilir,stadyumun yanindaki tramvay duragindanda Ogu yazan tramvaya binersiniz direk universiteye ulasirsiniz.