KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
öncelikle saygı ve selamlarımı sunarak ilk konumu açmış bulunuyorum. arkadaşım Koray Yalçınkaya ile yaptığımız güzel faaliyeti sizin beğeninize sunuyorum. faaliyetimiz eskişehirden başlayarak güneybatı istikametinde yörük kırka mevkiinde gerçekleştirdik. şu an eskişehirde off road konusunda yanlızlığımızı yavaş yavaş atmaya başladık. eskişehir ve civarında bu şekilde faaliyet yapan off road severlerle faaliyet yapmayı umuyoruz.
Özellikle Anadolu'dan gelen gezi notları çok sevindirici. Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler
İlk geziniz olduğunu düşünerek bundan sonraki gezileriniz için birkaç önerim olacak
Gezi tarihinizi, katılımcıları ve gezdiğiniz bölgeyle ilgili tanıtım ve ulaşım bilgilerini de paylaşırsanız hem bölge tanıtımına katkınız olur, hem de aynı rotayı kullanmak isteyebilecek arkadaşlarımıza rehberliik etmiş olursunuz...
Gezilerinizin ve paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Evet doğru düşünmüşüm peri bacaları imiş.
Aslında Anadolu coğrafyasında da ha tanınmayan ne kadar kaplıca, şelale, tarihi yerler, mağara, peri bacaları vb. güzellikler var...
yorumlarınız için teşekkür ederiz. bu gezi oldukça sponten geliştiği için önceden haber veremedik, fakat önerinizi bir sonraki gezimizde mutlaka yerine getireceğiz. daha kalabalık olmak dileğiyle
HEY SEN ESKİŞERHİR DE Kİ 4X4 SAHİBİ, SENİ YOLLARDA GÖRÜYORUZ, AMA ARAZİDE GÖREMİYORUZ. HADİ DURMA BİZE MESAJ AT VE KATIL BİZE. SANA DİYORUM, BAKMA SAĞINA SOLUNA
ilgilenerek yorumlarını esirgemeyen siz off road severlere teşekkürlerlerimi sunarım önerilerinizi dikkate alacağım ve bundan sonraki anlatımlarda sizleri daha hoş bir karşılama bekleyecek.