KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
5 metre ve 7 metre uzunluğunda polyamid malzemeden yapılmış esnek çeki halatı.
Halat 8 kollu yapıda üretilmiş, 8 ton çekerlidir.
İki tarafında sonsuz dikim u halkası, bir tarafında u kilit, bir tarafında ağır hizmet tipi klips vardır.
5 metrelik modelin fiyatı 60 TL, 7 metrelik modelin fiyatı 75 TL'dir.
Fiyatlar sınırlı sayıdaki stok için geçerlidir.
İlgilenen arkadaşlar bana özel mesaj ile ulaşabilir.
Altuğ, Kürşad, ihtiyacınız varsa alın. Onur toplu alım yaptı onun için fiyat toptan fiyatı ve aldığı fiyata dağıtıyor (satıyor demek yanlış olur) Üretici firma, halat malzemesi, tipi, yük çekeri vs. birçok kişi tarafın değerlendirildi.
Onur hatta bana da bir tane ayır, yeni LR'yi yakında almış olurum
Altuğ, Kürşad, ihtiyacınız varsa alın. Onur toplu alım yaptı onun için fiyat toptan fiyatı ve aldığı fiyata dağıtıyor (satıyor demek yanlış olur) Üretici firma, halat malzemesi, tipi, yük çekeri vs. birçok kişi tarafın değerlendirildi.
Onur hatta bana da bir tane ayır, yeni LR'yi yakında almış olurum
Teşekkürler yorumun için Nejat. Düzeltme yapayım çok düşük bir karla satıyorum. Daha önce yüz yüze görüştüğüm arkadaşlara geliş fiyatından verdim. İsteyenler bana ö.m. yoluyla ya da 0542 4875095'den ulaşabilir.
5m olandan 1 tane almak istiyorum.
Bana hesap numaranızı verir misiniz?
Pazartesi havale işlemini gerçekleştiririm.
Bu arada nerede oturuyorsunuz? Elden veya başka şekilde teslim alma şansım olur mu onu araştıracağım.
5m olandan 1 tane almak istiyorum.
Bana hesap numaranızı verir misiniz?
Pazartesi havale işlemini gerçekleştiririm.
Bu arada nerede oturuyorsunuz? Elden veya başka şekilde teslim alma şansım olur mu onu araştıracağım.